Suzuki

Utazz el bringatúrázni a Suzukival

SX4 S-Cross

Nézd meg közelről a Suzuki modelljeit és ismerd meg a Suzuki által fejlesztett AllGrip összkerékhajtás-rendszert!

Magyarország egyik legnépszerűbb autógyártója és piacvezető a személygépkocsi kategóriában, a Suzuki is ott lesz a Mozgásvilág tesztnapján. Ráadásul az SX4 S-Crosszal és az Ignisszel két olyan szabadidő-autó kíséretében, ami mind a városban, mind terepen is megállja a helyét.

SX4 S-Cross
A te célod, a te döntésed

Az S-Cross a Suzuki egyik legsokoldalúbb modellje. Dinamikus vonalvezetése, fejlett biztonsági rendszerei, tágas csomagtere és minden terepen menetstabilitást nyújtó megoldásai biztosan lenyűgöznek. Az ötletesen kialakított belső tér extra kényelmet biztosít, a négy üzemmódban használható AllGrip Select összkerékhajtási technológia pedig bármilyen útfelületen jól teljesít.

Az SX4 S-Crossban végre legnagyobb terveid is valóra válthatod, hiszen a csomagtér 430 literes, hátsó üléstámlával lehajtva pedig 875 literes. ¹A 60:40 arányban osztott hátsó üléstámlák lehajtásával a csomagtér sokféleképpen bővíthető. Belső kényelmedet segítheti még, hogy a csomagtérben 12 voltos egyenáramú csatlakozó található. Ezen felül a felső konzolban a térképolvasó lámpák mellett napszemüvegtartó rekeszt, valamint pohártartókat is találsz. Az első utasülés háttámláján kialakított zseb tökéletes hely a térképek és a könyvek tárolásához. ²Extraként bővíthető például hátsó kerékpártartóval (vonóhorogra rögzíthető vagy tetőcsomgagtartón) vagy síléctartóval, tetőboxszal.³

SX4 S-Cross

 

Ignis
A világ új szemszögből

Ignis

Az Ignis egy sokszínű, kompakt városi terepjáró, amely stílusos külsejével és kétkamerás vezetéstámogató rendszerével minden szempontból egyedülálló élménnyé teszi a vezetést. AllGrip Auto összkerékhajtása pedig nemcsak a mindennapi vezetés során, de csúszós vagy havas úton is menetstabilitást biztosít. A tágas belső tér, a könnyű vezethetőség és a kényelmi berendezések együtt teszik az új Ignist a mindennapokban igazán szerethetővé.

Az Ignisben a tágas belső tér az újgenerációs kialakítás minimálisra csökkenti a motorteret, így az utastér még tágasabb, és bő helye van a hátul ülő utasoknak. Kihúzható hátsó ülések a tér jobb kihasználásához így a csomagtér mérete könnyen hozzáigazítható a csomagokhoz. Az Ignis hatalmas csomagterének térfogata 514 liter. ¹Az 50:50 arányban megosztott hátsó ülések a csomagtér felől is lehajthatók; az ülések lehajtásával sokféle poggyászhoz igazítható a csomagtér. ²Extraként szintén lehetőség van számos bővítésre (kerékpárok, sílécek, snowboard eszközök stb. szállítása/rögzítése).³

Ignis


A Suzuki munkatársai szeretettel várnak minden érdeklődőt!

¹A csomagtér befogadóképességének mérése a Német Autóipari Szövetség (VDA) szabványa szerint történt.
²Felszereltségtől függően.
³További információ a Suzuki márkakereskedésekben valamint a suzuki.hu oldalonHogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

 

Kijelentem, hogy a Mozgásvilág.hu Tesztnap résztvételi személyi és biztonsági feltételeit és a www.mozgasvilag.hu weboldal jogi nyilatkozatát elolvastam és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adataimat a weboldal használatával összefüggésben a Mozgásvilág Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozatban írtak szerint kezelje, felhasználja, illetve az ott felsorolt személyek részére továbbítsa. Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimre a Mozgásvilág Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataimat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatom kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásom visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatban tudomásul vettem és elfogadtam.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu