Superior

Próbáld ki a legújabb Superior fejlesztéseket a tesztnapon!

Ízelítő a Superior 2018-as kínálatából:

7-8 tesztkerékpárral készülünk, csupa olyan bringával, amelyekkel megtapasztalhatod mit is jelent a Superior mottója!

Elhozzuk a csúcsmodelleket, lesz karbon összteleszkópos és merevfarú 29er gép elektromos váltással, e-bike-ok, a "mindenterepes" X-Road, és a hölgyeknek is kedveskedünk majd...

A Superior sátornál a Superior Mountain Bike Team-mel találkozhatsz, a tesztelhető Superiorokat keresd a Rock Machine sátornál!

A Rock Machine sátornál 13:00-kor kerékfújó verseny vár!

Azt gondolod, hogy mindegy, mivel fújod fel a lapos gumidat? Elég erősnek érzed magad egy gyenge pumpához is? Gyere és mérettesd meg magad, és nyerj!

A verseny keretében felfújhatsz egy 29er kereket az SKS-Germany kifejezetten nagy, ballonos (29er és Trekking) kerekekhez kifejlesztett Twentyniner pumpájával, és egy hagyományos alumínium műhelypumpával is 0,5 bar-ról 3,5 bar-ra. A nyomást az SKS-Germany Aircheckerrel ellenőrizzük! A két részidődet felírjuk, majd összesítjük.

Az adott versenyen legjobb időeredményt elérő résztvevő jutalma pedig nem más, mint egy SKS-Germany Twentyniner pumpa!

További részletek a kerékfújó versenyről >> ITT <<

Természetesen a kiváló német gyártó többi kiegészítőjét is megnézheted a sátornál.
 

A Superior mottója: "Always race", amiből kiderül, hogy itt a versenyorientált kerékpárosok igényeire fókuszálnak.

Az országúti kerékpárok szegmentálódását látva a Superior is nagyobb hangsúlyt fektet erre a szegmensre. Az országúti modelleknél megjelennek az aero kerékpárok és az alsó-, valamint a felső vázcső különböző anyagból készül a komfort és merevség szentségének magasba emelése érdekében. A helyszínen is kipróbálható Superior X-Road Team Issue gravel romboló egy szélsebes országúti kerékpár, ami akkor indítja be a tesztoszteron termelését, amikor az aszfaltról letérünk a hullámos puha ösvényekre, fordulatos, csikicsuki döngölt túrautakra. A gumik cserélgetésével pedig lehet variálni, hogy keményebb, rázós terepen, vagy inkább gyors és sima egyeneseken nyújtsa a maximumot.

 

Superior X-Road Team Issue Forrás: Mozgásvilág.hu

 

A mountainbike kategóriában egyértelműen látszik az összteleszkópos kerékpárok térhódítása, tavaly már háromszor annyi fully fogyott, mint merevfarú. A Superior Team XF Issue össztelós karboncsoda segít új szintre lépni. Minden ízében arra törekszik, hogy az energiáidat a lehető leghatékonyabban kihasználhasd és a technikásabb szakaszokon és gyors maradhass. A felső kategóriás DT Swiss teleszkópnak köszönhetően a rázós terepek kevésbé veszik igénybe az energiádat. Szédületesen jól nyelik el a kisebb buckákkal való találkozás erejét és közben a kerekek sem a levegőben kapáloznak, hanem a földbe kapaszkodva tolnak előre. Az 1x11 pedig manapság az egyik legjobb választás, hogy a váltás zökkenőmentes és gyors lehessen.

 

Superior Team XF Forrás: Mozgásvilág.hu

 

Nem kérdés, hogy ebike-palettát is láthatunk jövőre a Superior viszonteladóknál, ami kortól függetlenül hódít. A fejlesztések elsődleges szempontja itt az, hogy az ebike nyergében ne lehessen érezni, hogy az egy ebike :)

És végül, de nem utolsó sorban a hölgyek kiemelt figyelmet kapnak a Superior palettáját illetően: Modo. Ez a neve a kifejezetten női igényekre tervezett Superior kerékpároknak, melyeknél a váz és az alkatrészek ugyanazok, mint a férfi modelleknél, de a kormány, stucni, nyereg, lánctányér és persze a festés a női igényekre szabottak. Na és persze a Modo a ruházatban és a kiegészítőkben is megjelenik majd.

 

Superior Modo Forrás: Superior

 

Ha időt akarsz javítani és feljebb lépni a ranglétrán, akkor Superior.Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

 

Kijelentem, hogy a Mozgásvilág.hu Tesztnap résztvételi személyi és biztonsági feltételeit és a www.mozgasvilag.hu weboldal jogi nyilatkozatát elolvastam és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adataimat a weboldal használatával összefüggésben a Mozgásvilág Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozatban írtak szerint kezelje, felhasználja, illetve az ott felsorolt személyek részére továbbítsa. Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimre a Mozgásvilág Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataimat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatom kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásom visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatban tudomásul vettem és elfogadtam.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu