Rose

Tesztelj 8-9 különböző féle modellt, a legújabb X-LITE-tól egészen az enduróig!

Rose Bikes - egyénre szabott álomkerékpárok

Minden több mint 110 éve, 1907-ben kezdődött egy kicsi kerékpárüzlettel Bocholtban, amely az évek során egy, több mint 350 alkalmazottat foglalkoztató céggé alakult, mely most már az egyik legnagyobb kerékpáros webshop Európában.

Az ügyfelek elégedettsége a kezdetektől fogva az első helyen állt, és a kerékpárok folyamatosan kiemelkedő teszteredményeket érnek el a nemzetközi szaksajtóban.

Az árelőny amivel a Rose Bikes rendelkezik, a vásárlók javára válik: profitálj a technikai fejlesztésekből úgy, hogy az árak még mindig kedvezőek!

Álomkerékpárod egyénre szabottan, elképzeléseid szerint és paramétereidhez igazítva kerül összeszerelésre.

A több mint 30 000 m²-es logisztikai területen található óriási választékból megrendelt márkás termék pár munkanap alatt máris otthonodban lehet.
 

Rose X-Lite

 

A ROSE BIKES sátránál idén 16 db kerékpárt tesztelhetsz, 10 különböző féle modellből összeválogatva, a legújabb X-LITE országúti kerékpártól egészen az enduróig!

 

Modell      Szín      Vázméret

Team GF 4 Ultegra                blue                 48cm
Team GF 4 Disc Ultegra       blue                 53cm

Team GF Ultegra és Team GF Disc Ultegra


Pro SL Disc 105                     black                48cm
Pro SL Disc 105                     red                   53cm
Pro SL Disc Force                 red                    57cm

PRO SL Disc 105 és PRO SL Disc Force


Pro SL Lady 105                    white                55cm

PRO SL Lady

X-Lite 4 Ultegra Di2
               grey/yellow       50cm

X-Lite 4 Ultegra


Pro Cross Apex
                      orange              54cm

PRO Cross Apex


Count Solo 2
                    grey/yellow       S
Count Solo 2                    petrol                L

Count Solo 2 Petrol


Psycho Path 2
                 black/red           M
Psycho Path 2                green                L

Psycho Path 2 Black


Root Miller 2
                    candy blue        M
Root Miller 2                    black                 M
Root Miller 2                   black                  L

Root Miller 2 Candy blue


Backroad Ultegra
                 black/turqious   57cm

Backroad Ultegra


Tesztelés menete

Helyszíni regisztrációval

 

A tesztelés élményén túl a ROSE kerékpárokat tesztelők a helyszínen apró ajándékot is kapnak!

Gyere és tesztelj nálunk!

 Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

A regisztráció lezárult.

Helyszíni regisztráció az infó sátornál, április 27-én, 10 órától.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu