Rock Machine

Próbáld ki a legújabb Rock Machine modelleket a tesztnapon!

Ízelítő a Rock Machine 2018-as kínálatából:

7-8 tesztkerékpárral készülünk, csupa olyan bringával, amelyekkel megtapasztalhatod az igazi "Rock Machine" érzést (ezek a gépek kemények, mint a szikla, ugyanakkor szívósak és precízek, mint egy gép!).

Hozunk 100%-ban integrált, 27+-os e-bike-ot, 29"-es, illetve 27,5" összteleszkópos kerékpárokat, 29"-es, illetve 27,5+"-os karbon montikat...

 

A Rock Machine sátornál 13:00-kor kerékfújó verseny vár!

Azt gondolod, hogy mindegy, mivel fújod fel a lapos gumidat? Elég erősnek érzed magad egy gyenge pumpához is? Gyere és mérettesd meg magad, és nyerj!

A verseny keretében felfújhatsz egy 29er kereket az SKS-Germany kifejezetten nagy, ballonos (29er és Trekking) kerekekhez kifejlesztett Twentyniner pumpájával, és egy hagyományos alumínium műhelypumpával is 0,5 bar-ról 3,5 bar-ra. A nyomást az SKS-Germany Aircheckerrel ellenőrizzük! A két részidődet felírjuk, majd összesítjük.

Az adott versenyen legjobb időeredményt elérő résztvevő jutalma pedig nem más, mint egy SKS-Germany Twentyniner pumpa!

További részletek a kerékfújó versenyről >> ITT <<

Természetesen a kiváló német gyártó többi kiegészítőjét is megnézheted a sátornál.
 

Rock Machine Gold Edition Forrás: Mozgásvilág.hu

A Rock Machine kerékpárok tervezői azoknak tervezik a kerékpárjaikat, akik maximálisan ki akarják élvezni a terep lehetőségeit. Legyen az a kerékpár bármilyen felszereltségű, az élvezeti faktor egyaránt 100%-on kell maradjon. Mindemellett azt is kifundálták, hogy létrehoznak valami olyat, ami meghökkenti az embereket és amiről majd sok idő múltán is hosszan tudnak beszélgetni...

 

100%-ban integrált ebike

Míg a Rock Machine Gravelride 700 egy bevállalós, a trendekre fittyet hányó, abszolút szabadra engedett fantáziával és elborult ecsetvonásokkal tervezett mindenes gravelbike, addig a Rock Machine Blizzard Shimano STePS motorral szerelt ebike változata egy megfontolt és a piaci igényeket követő, élen járó fejlesztés eredménye. A számok alapján a jövő kétség kívül az ebike-oké, de ehhez elengedhetetlen, hogy az elektromos rendszer és a kerékpár egyetlen egységet alkossanak. Ezért tervezték meg a 100%-ban integrált, összteleszkópos ebike kerékpárjukat, aminek alsó vázcsövét úgy tervezték meg, hogy magába foglalhassa az akkumulátort és a motort is, ráadásul mindezt úgy, hogy a vázgeometria pontosan ugyanolyan maradhasson, mint az elektromos rásegítés nélküli modellnél. Fejlesztésük merev és össztelós kerékpároknál is működik, a különleges elemeket pedig abban a gyárban készítik, ahonnan a termékminőségre oly kényes Apple is rendel.

 

Rock Machine integrált ebike Forrás: Mozgásvilág.hu

 

A Rock Machine Blizz elektromos rásegítés nélküli modellje egyébként a mostani tesztkör alapján jobban teljesített a mászós szakaszokon, mint tavaszi nagy tesztünkön, ami a néhány apró módosításon felül a könnyű karbonváznak volt köszönhető. Az biztos, hogy rásegítéssel, vagy anélkül, a Rock Machnie Blizz egy vérbeli élménybringa, aminek nem az a fő erénye, hogy előbb érhetsz be a célba, mint az a piros pólós srác, akivel egymás mellől rajtoltatok, hanem az, hogy nyergében garantáltan vigyorogva fogsz a hepehupás ösvényeken és csiki-csuki kanyarokban, letörésekben élvezkedni.

A Rock Machine paletta 2018-ra egy egyszerűsítésen esik át, amitől átláthatóbb lesz a teljes kínálat. Kevesebb modell és inch helyett betűvel jelölt méretek segítik a megfelelő bringa kiválasztását. A gyerekbringák geometriája ugyanazt a koncepciót követi, mint a felnőtt kerékpároké, vagyis hosszabb felsőcső, rövidebb kormányszár és széles kormány kombinációja. A Thunder gyerekbringák 20-24-26 méretben lesznek elérhetők, mindegyik 10 kg alatti súllyal. A Rock Machine új filozófiája a kezelhetőséget és a rugalmas méretezést teszi lehetővé.

 

Sharkspine EVO

 

A márkára jellemző, cápa-ihlette (Sharkspine EVO) vonulat és a nyeregcsőnél található merevítés minden modellen megfigyelhető lesz, így akár felirat nélkül, ránézésre felismerhetőek lesznek a Rock Machine kerékpárok.

 

Rock Machine Blizz Forrás: Mozgásvilág.hu

 

Látványra ugye egy profi versenybringa néz ki a legjobban, alacsonyan lévő kormánnyal, rádőlős testtartással. Aztán az ember egy idő után rájön, hogy hosszú távon nem is annyira kényelmes az, ezért jönnek a hézagolók és egyéb olyan beavatkozások, amik a kezdetben fontosabbnak tartott megjelenést hazavágják. Ebből az elgondolásból a Rock Machine kerékpárok extra rövid kormányszárat kapnak és eleve úgy tervezik őket, hogy profi megjelenésük mellé kényelem társuljon. Ja, és ugyanabba a vázba különböző méretű kerékszett is szerelhető, tereptől és felhasználástól függően.

Szóval, a egyszerűen csak maximálisan ki akarod élvezni a kerékpározás adata lehetőségeket, akkor Rock Machine...

 

Superior Gravelride 700 Forrás: Mozgásvilág.huHogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

 

Kijelentem, hogy a Mozgásvilág.hu Tesztnap résztvételi személyi és biztonsági feltételeit és a www.mozgasvilag.hu weboldal jogi nyilatkozatát elolvastam és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adataimat a weboldal használatával összefüggésben a Mozgásvilág Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozatban írtak szerint kezelje, felhasználja, illetve az ott felsorolt személyek részére továbbítsa. Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimre a Mozgásvilág Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataimat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatom kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásom visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatban tudomásul vettem és elfogadtam.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu