Mayo Liberty

A Mayo kerékpárok után megfordulnak az utcán: szép dizájn és egyes modelleknél egyedi vázkialakítás gondoskodik a feltűnő megjelenésről.

Mayo Liberty


Idén egy meglepetés termékkel is készülünk, hogy megtudd mi ez, látogass el a sátrunkhoz!

A Mayo kerékpárok után megfordulnak az utcán: szép dizájn és egyes modelleknél egyedi vázkialakítás gondoskodik a feltűnő megjelenésről.

A LIBERTY TRADE, s.r.o.cég 2003-ban alakult Szlovákiában a Liberty városi kerékpárok gyártásával, értékesítésével. Ezen kívül kerékpár alkatrészek Tufo, DT SWISS, R & B és egyéb márkák forgalmazását is elkezdtük.

Néhány év tapasztalat és a vásárlói visszajelzések után MTB kerékpárok gyártását is megkezdtük és bejegyeztettük a Mayo márkanevet. Hamar népszerűvé váltak Sport és Kid kerékpárjaink, valamint a MTB és Trekking modellek is. A következő néhány évben további modellek születtek Hobby és Fit kategóriákban, valamint bevezettük a magasabb minőségű Power, Comp és Max osztályokat is.

2018-ban a nagy érdeklődés hatására -hogy mikor lesz karbon vázas MTB-, piacra dobjuk 29" és 27,5" méretekben, 2 különböző felszereltségi szintben.

Megteszünk mindent annak érdekében, hogy vezető kerékpármárkává váljunk. Szlovákiában elsőként vezettük be 2013-ban a 29" és 27,5" kerékpárokat. Hazánkban vezető vállalatként tartanak számon az ebike fejlesztés és gyártás tekintetében is. 2009-től kezdődően kínálunk széles választékban elektromos kerékpárokat.

Mayo


2017 ben elkezdtük az ún. BB motoros E-bikekokat értékesíteni (közép motoros szettel, utólag is felszerelhető egy kerékpárra). Idén is az E-bike-kok középpontjában lesz ez a változat, mivel rendkívül praktikus és gazdaságos.

Elsődleges célunk jó minőségű és jó megjelenésű kerékpárokat készíteni megfizethető áron.

Magyarországon 2016 óta forgalmazzuk Mountainbike, trekking, gyerek, Liberty city kerékpárjainkat illetve az E-bike-okat és reméljük, hogy kellemes meglepetéseket okozunk a magyar kerékpárosoknak.

A Mayo kerékpárok után megfordulnak az utcán: szép dizájn és egyes modelleknél egyedi vázkialakítás gondoskodik a feltűnő megjelenésről.

Ha megfizethető árú és igényes kerékpárt keresel, keresd a Mayo kerékpárokat a kerékpárüzletekben, vagy a www.mayobike.hu-n.

Sőt, az árak idén nem emelkednek, hanem néhány százalékkal csökkennek!!

 

Tesztflotta - 10-12 kerékpár

29 MTB 2018-as modell


29 MTB

27,5 MTB

CrossTrekking

CityTrekking

City

 

Első, középső, hátsó motoros E-bike

E-XC 29″vagy 27,5


29 MTB

27,5 MTB

CrossTrekking

CityTrekking

City 

 

Minden tesztelő kisebb ajándékot kap, pl.: MAYO logóval ellátott toll, fényvisszaverő pánt..Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

A regisztráció lezárult.

Helyszíni regisztráció az infó sátornál, április 27-én, 10 órától.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu