Mali

A Tesztnapon a Mali Mamba, Skorpio, Mamut, Viper, Cobra, Kudos & Master 24" és Mistral 24" modellek közül válogathatsz!

Gyere és teszteld a MALI kerékpárok felnőtteknek és gyerekeknek szóló csúcsmodelljeit!

MALI MAMBA

Mali Mamba

Élvezd a természetet, úgy, ahogy azt csak a Mali Mamba nyergében élvezheted! Az aszfalt az országútisoké, Te azonban terepre születtél! A Mamba név mindig az MTB vonalunk csúcsát jelentette, ez alkalommal is felső kategóriás vázzal, és rejtett bowdenezéssel kínáljuk.
Törekszünk a színek, a stílus és a sportosság összhangjára, ami modern technológiával kiegészülve válik igazi társsá rövidebb és hosszabb utakon egyaránt. Teljesen mindegy, hogy az Alpokba viszed egy túrára, vagy egy országokat átívelő maratonon szeretnél indulni; bármely gigászi küzdelemben tökéletes társad a Mali Mamba!

 
MALI SKORPIO

Mali Skorpio

A Mali Skorpio a kistestvére a Mambának! Ugyanaz a geometria, ugyanaz a robbanékonyság, ugyanaz a könnyed irányíthatóság! A hazai maratonok bármelyikén esélyesként indulhatsz a Skorpio nyergében, de a kék túra teljes hossza sem lesz soha akadály! A nagyobb kerékméret és az ebből adódó rugalmasságnak köszönhetően magabiztosabban suhanhatsz a köves terepen is. Vadság, kecsesség, agresszivitás - ez a Mali Skorpio


MALI MAMUT

Mali Mamut

A fatbike legfőbb jellegzetessége, hogy mindenen képes átgázolni. Nem hatja meg sem a sár, sem a hó, sem a szikla, a kő vagy a vaskos gyökérzet. A talajjal óriási felületen érintkező gumi hatalmas perdülettel és tapadással rendelkezik, és amikor ez a tömeg belendül, kevés dolog képes letéríteni a pályájáról. Emellett ott az iszonyatos tapadás, amit a gumi szélessége és az alacsony légnyomás biztosít: igen, a mutató pumpáláskor bőven 1 bar alatt marad! A hagyományos montiktól jelentősen eltérő tulajdonságok gonosz fegyverré varázsolják a Mamutot!


MALI VIPER

Mali Viper korall & sárga

Íme a belépőjegyed a profik birodalmába, ahol már a sebesség, az úr! A Mali Viper geometriája megidézi az agresszívebb testvéreket, de egyben hidat képez a komfortosabb kistestvérek felé is. Ha most próbálgatnád a szárnyaid a komolyabb montizás felé, akkor a Mali Vipert Neked találták ki!

 
MALI COBRA

Mali Cobra 27,5 és 29

Unod már a várost, unod mindig ugyanazt az útvonalat? Nyelnél egy kis port? Tökéletes! Megtaláltad a Neked való bringát, a Mali Cobra-t! Egyszerűbb versenyeken, túrákon, de még a mindennapi közlekedés alkalmával is tökéletes, és hű csatlósod lesz a Cobra. Kétféle kerékméret miatt a választás szabadsága a Tiéd. Ha inkább terepre vennéd, akkor a 27,5” -t ajánljuk, ha azonban nem vagy biztos abban, hogy hol használnád, akkor mindenképpen a 29” -t ajánljuk.
 

MALI KUDOS & MASTER 24”

Mali Kudos & Master 24

Master vagy Kudos? Kudos vagy Master? Melyiket is válasszam? Jogos a kérdés! Hadd segítsünk egy kicsit:
10-12 éves vagy? 130cm-150cm magas vagy? Akkor ez lesz a tökéletes méret Neked. Ha többet mész poros, földes úton, akkor a Kudos a Te hű pajtásod, ha inkább városban, vagy parkokban tekersz, akkor a Master. Egy kérdés van még: Neked melyik tetszik jobban?

MALI MISTRAL 24”

Mali Mistral 24

Természetesen az ifjú hölgyek sem maradhatnak ki a sorból! A Mali Mistral sportos, szép, elegáns megjelenése, tökéletes minden apró hölgy számára, aki 10-12 éves, vagy 130cm-150cm magas.

 

A MALI kerékpárok tesztelésére a helyszínen tudsz majd jelentkezni!Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

A regisztráció lezárult.

Helyszíni regisztráció az infó sátornál, április 27-én, 10 órától.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu