Kross

Az idei Mozgásvilág Tesztnapra több, mint 30-féle, teljesen új, 2018-as KROSS bringával készülünk, melyeket kedvedre tesztelhetsz!

Próbáld ki most a kerékpárokat, hogy megtudd, melyik a Te stílusodnak legmegfelelőbb gép!

Tesztelj akár egy kategórián belül többféle felszereltségű vagy méretű biciklit, így garantáltan megtalálod a teljesen rád szabott modellt. Elsőként tesztelheted a Kross E-bike modelljeit, melyek garantáltan felülmúlják minden várakozásodat! Hamarosan jelentkezünk időpont foglalási rendszerünkkel, figyeld a híreket, hogy időben le tudj csapni kedvenc bringádra, próbáld ki, tesztelj akár többet is!

MTB, Trail, Enduro

A tesztbringák között kiemelt szerepet kap az MTB, Trail és Enduro kategória. Itt az alapmodellektől a csúcsmodellekig tudsz majd választani, különböző felszereltségű, és eltérő méretű kerékpárok várnak. Természetesen az országúti és a túra vonalról sem feledkezünk el.

 

E-bike

Gyertek bátran az egész családdal, a gyerekeknek is készülünk szuper gépekkel. Teszteld a Kross E-bike modelljeit is, és érezz rá a Kross hihetetlen profi megoldásaira.

 

Ajándékok, nyeremények

A tesztnapon ajándékokkal is várunk, minden regisztráló között kerékpáros bukósisakot, lámpákat, sapkákat sorsolunk ki, így mindenképpen érdemes ellátogatnod a KROSS sátorhoz!

 

Összeszedtük, hogy mely kerékpárokkal várunk, egészen elképesztő a felhozatal, ennyi top tesztelhető bringát egy helyen biztos, hogy egész évben csak most találsz!

 

MTB XC 29”

Level B+, Lea

A KROSS TOP MTB verseny gépe. A KROSS versenycsapattal közösen tervezett új carbon váz a bringa szíve és lelke. A váz egy hihetetlenül sportos geometriával rendelkezik, mely azonnali gyorsulást és nagy sebesség esetén is magabiztos kanyarodást teszt lehetővé, mindezek mellett pedig csak 970 grammot nyom!

LEVEL B+ a létező legjobb alkatrészekkel van felszerelve, hogy a legnehezebb versenyeken is a maximumot hozhasd ki magadból!

Lépj egy lépést előre – próbáld ki a KROSS bombagépét!

A legnépszerűbb teszt kategóriánk az MTB sorozat, így idénre beerősítettünk, és sokkal több MTB géppel készültünk! MTB XC 29” kategóriában így tesztelhetsz még LEVEL B12, LEVEL B11, LEVEL B10, LEVEL B8, LEVEL B9 modelleket is többféle vázmérettel, valamint egy Hexagon 4.0 kiváló ár-érték arányú bringát is! Foglald le időpontodat most, hogy semmiképpen ne maradj le!

 

Kross Level B+

 

Amennyiben a 27,5” modellekre esküszöl ne hagyd ki a LEVEL R7 és a Hexagon R6 bringát se! A hölgyekre is gondoltunk, hiszen három női MTB bringával is készülünk: LEA F4 és két LEA R4 bringával várunk!

 

Kross Lea

 

ENDURO 

Moon

A MOON modellek pár évvel ezelőtti bevezetése az egész KROSS cég számára meghatározó lépést jelentett. A saját fejlesztésű RVS felfüggesztési rendszerrel ellátott modelleket igen elismerően fogadják a piac talán legkifinomultabb felhasználói. Moon bringáddal könnyedebben veheted az akadályokat ráadásul közben minimálisan kell csak csökkentened sebességedet!

 

Kross Moon

 

TRAIL

Soil, Frist, Smooth Trail, Pure Trail

2016 évi bevezetése óta a SOIL modellek biztos hírnevet szereztek a kivételes teljesítményüknek köszönhetően. Az agresszív trail menetekre tervezett bringák előtt nincsenek akadályok a modern geometriának és az RVS felfüggesztésnek köszönhetően. FOX Factury villák, DT SWISS kerekek, Rock Shox Reverb állítható nyereg és 1x11 SRAM X01 váltó, mely ezeket a csúcsgépeket ellenállhatatlanná teszik.

Próbáld ki a csúcsmodell SOIL 3.0 –t, vagy az idei újdonságot, a SOIL EX 2.0 –t: RockShox Pike RC Solo Air 140mm villák, Shimano XT 11 sebességes váltó, 2.4” gumik, DT SWISS kerekek. Szeretnénk viszont, ha teljes képet kapnál a palettáról, így egy SOIL 1.0 bringával is készülünk! Az extrém bringákat kedvelőket pedig két GRIST 2.0 géppel is várjuk!

 

Kross Soil 3.0

 

Az idei évben a KROSS két kivételes megjelenésű bringával is jelentkezik: Smooth Trail és Pure Trail. A tesztnapon megcsodálhatod és kipróbálhatod Smooth Trail modellet, melynek váza a méltán híres Reynolds 853 acélból készült, biztosítva a tartósságot és a könnyű súlyú struktúrát, de legfőképpen a megfelelő rezgéscsillapítást. A Smooth Trail 27,5”+ a Pure Trail 29” kerekkel kiváló választás szűk erdei és hegyi utakat kedvelő bringásoknak. Modern minimalista dizájnja azonnal odavonzza a tekintetet, az egyedülálló karaktere pedig egyszerűen elkápráztató. Különleges bringák különleges bringásoknak.

 

Kross Smooth Trail

 

ROAD

Vento

Új dizájn, új anyagok, erősebb, jobb rezgéscsillapítású vázak. Ez jellemzi a legújabb KROSS országúti modelleket. A hihetetlen sebességgel gyorsuló bringák minden versenyző számára ellenállhatatlanok lesznek! Gyere és próbálj ki egy új carbon vázzal ellátott top Vento 9.0 bringát! Újdonságként idén kétféle triatlon bringát is kipróbálhatsz: Vento TR 4.0 és Vento TR 5.0 bringákkal várunk!

 

Vento

 

CROSS & TREKKING

Evado, Trans Africa és Trans

A CROSS és a TREKKING kategória bringái is természetesen szép számmal képviseltetik magukat a tesztnapon.

Próbáld ki mi a különbség egy Evado 6.0 és egy Evado 5.0 modell között, illetve a Trekking kategória kedvencei a Trans Africa, és két jövő évi Trans 5.0 modell között!

 

Kross Trans 5.0

 

E-BIKE

Kross Trans Hybrid

Elsőként tesztelheted a Kross E-bike modelljeit, melyek közül mind férfi mind női modellekkel készülünk! A trekking e-bike modellek tökéletes választást jelentenek hosszabb-rövidebb túrákhoz, városi közlekedéshez, munkába járáshoz. A kerékpár, mely teljesen átírja a bringázás jelentését. Foglald le most tesztidőpontodat Kross Trans Hybrid 5.0 és Trans Hybrid 3.0 modelljeinkre!

 

Kross Trans Hybrid

 

JUNIOR

Szeret együtt bringázni a család, és a gyermek is elég nagy már egy komolyabb saját bringához? Idén a fiatalokra is gondoltunk, teszteljetek ti is egy masszív junior bicót – Kross Level Mini 20” bringával várunk!

 

Kross Level Mini

 Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listája és a foglalás elérhető itt: Időpontfoglalás

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2018. április 22. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

Az online regisztráció lezárult!

Április 22-én a helyszínen, az infó sátornál lehet személyesen regisztrálni.

 

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu