Kellys

Próbáld ki legújabb modelljeinket a Tesztnapon!

Kellys TYGON


KELLYS, TÖBB MINT 25 ÉVE A PIACON

Eltelt már némi idő azóta, hogy a KELLYS cég alapítói, Peter és Branislav Divinec egy kis zöld garázsban kerékpárkölcsönzőt nyitottak. Ettől a pillanattól fogva már csak egy lépés választotta el őket a saját kerékpárok gyártásától. Ötletük már a cég alapításakor, 1991-ben is innovatívnak számított, a márka pedig máig megőrizte a kerékpár és kiegészítő kínálat terén szerzett elsőbbséget.

A cég sikeréhez nagymértékben hozzájárultak az alapító évek során szerzett tapasztalatai, valamint a vásárlói igények felismerésére irányuló tehetségük is. 

Így gondolunk a MOZGÁSVILÁG TESZTNAP eseményről is, amely nem csak azt célt szolgálja számunkra, hogy a Kellys Bicycles termékeit megismertessük a célközönséggel, hanem azt is, hogy az tesztelők által szerzett tapasztalatokat begyűjtsük tőlük, majd azokat megosszuk a termékfejlesztő kollégáinkkal is.

A Kellys kerékpáros részlege napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fejlesztésre. Ennek bizonyítéka az is, hogy ezen az osztályon jelenleg 8 fiatal mérnök kolléga dolgozik, akik ráadásul rajonganak a kerékpározásért. 

Első számú célunk most az, hogy ismertessük a vásárlók és fogyasztók körében a cégünk üzenetét:

„Minden kerékpárnak megvan a maga küldetése!”


Dynamic Carbon


2018-as különlegességek, melyeket a helyszínen tesztelhetsz is:

Új gravel bike
SOOT modell
Új AllMountain/Trail bringa: Slanger
E-bike-ok: Theos, Tigon

 

Hogy a MOZGÁSVILÁG TESZTNAPON mely Kellys kerékpárok kapnak lehetőséget a küldetésük bizonyítására?

Az idei tesztnapra természetesen azon 2018-as modellekkel ékezünk, amelyek vagy teljesen új modellek, vagy nagyon kedveltek, esetleg valami újat, innovatív megoldást használnak

Tesztkerékpárjaink között lesz például karbon országúti és fully MTB bringa, trail bike, gravel bike és természetesen e-bike is. Igyekszünk minden olyan újdonságot elhozni a Tesztnapra, amely felkeltheti az érdeklődők figyelmét.

A helyszínen várhatóan 10-15 kerékpárt tesztelhetsz majd.

A helyszínen figyeld a szpíkert vagy látogass el gyakran a Kellys sátrához, mivel értékes nyereményekre tehetsz szert a Kellys játékán!

Kellys új generáció 

Tesztelés előregisztrációval

Idén online előregisztrációval jelentkezhetsz a tesztelésre, amelyhez a linket hamarosan közzétesszük!

Kérünk, hogy a tesztelés előtt minimum 10 perccel érkezz a Kellys sátrához!

 Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listája és a foglalás elérhető itt: Időpontfoglalás

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2018. április 22. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

Az online regisztráció lezárult!

Április 22-én a helyszínen, az infó sátornál lehet személyesen regisztrálni.

 

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu