Hello Bringás

A Tesztnapon bemutatkozik az új bringás applikáció!

Csatlakozz hozzánk, hogy ne érezd egyedül magad bringázás közben sem: töltsd le az APP-ot!


Hasznos szolgáltatás, és csak mellesleg biztosítás

A Hello brand első terméke, amivel a piacra léptek a Hello Bringás app, amely egy kerékpárosoknak készített hasznos kis alkalmazás. Lehet rajta szervizt keresni, illetve a bringázással a megtett kilométerek alapján kedvezményekhez jutni.

Ráadásul össze lehet szinkronizálni az egyéb tracking alkalmazásokkal, így ha valaki pl. bringázáskor a Strava applikációját használja az útjai mentésére, ugyanúgy gyűjtheti a kilométereket a Hello Bringás kedvezményekért is. Ja, és csak úgy mellesleg lehet biztosítást is kötni. Balesetbiztosítást a bringázás idejére, felelősségbiztosítást, ha véletlen elvinnénk egy parkoló autó tükrét kerékpározás közben, illetve biztosítani lehet a kétkerekűnket is. Mindezt ráadásul egy teljesen egyszerű, gyakorlatilag 2-3 perc alatt végigvihető folyamattal, minimális adatbevitellel, és persze barátságos díjakkal.


Hogyan érheted el az appon belüli kedvezményeket?

Minden megtett kilométert rögzít az applikáció és az Akciók gombra kattintva azt is megtudhatjuk, mennyit kell még tekerünk ahhoz, hogy hozzájuthassunk valamelyik kedvezményhez. 50 kilométer megtétele nem csak a testi, de a pénztárcánk fittségéhez is hozzájárul. Ennyi tekerés után már 15-20% kedvezményt kaphatunk új bringánkra, 20%-kal olcsóbb lesz a szervizdíjunk, vagy ha kerékpáros túrát szervezünk vidéken, akkor 100 kilométerért 10%-ot is spórolhatunk a szállásköltségen.

Hello Bringás app

Hasznos funkciók

Bringakereső

Hol hagytad? Nem találod? Nyomj egy fotót és megmutatjuk! A kép lopás esetén is bizonyíték. Itt töltsd fel!

Kárbejelentés

Összetörtek? Összetörtél? Ellopták? Ha van hello Bringás biztosításod, akkor itt most bejelentheted.

Biztosítás

A bajt nem tudjuk meg nem történtté tenni, de a helyreállításban és a lábadozásban tudunk segítséget nyújtani.

Szervizkereső

BicóCrash? ITT nézz szét. Ezek a szervizek soron kívül fogadnak, vagy ha mozgó szervizes van a közeledben, akár ki is mennek hozzád.

Kedvezmények

Tekerj a kedvezményekért! A bringázással megtett kilométerekért kedvezményeket kapsz.

 

Mennyibe kerül?

Az applikáció használata ingyenes, csupán regisztrálnod kell az app-ban, hogy a letekert kilométerek után járó kedvezményeket igénybe vehesd.

Ha pedig biztosítani szeretnéd magad, választhatsz a 4 féle praktikus biztosítási csomag közül!

 

Gyere a Tesztnapon a Hello Bringás App sátrához, hiszen a helyszínen lesz szerencsesüti, ital osztás, a letöltők között pedig sorsolás!

 

Tudj meg többet:
www.hello.huHogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

A regisztráció lezárult.

Helyszíni regisztráció az infó sátornál, április 27-én, 10 órától.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu