Gepida

Próbáld ki a legújabb Gepida E-bike-okat a Mozgásvilág Tesztnapon!

A budapesti Olimpia Kerékpár Kft., a Gepida kerékpárok gyártója idén ünnepli a 25. születésnapját. A kiváló termékeknek, precíz tervezésnek és dinamikus fejlesztéseknek köszönhetően a márka a nemzetközi kerékpáros piac meghatározó szereplője.

A siker minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy hatalmas választékával mindenki számára kínál kerékpárokat, elektromos kerékpárokat és természetesen hozzájuk tartozó kerékpáros kiegészítőket.

Mi mindennel találkozhatsz a Gepida standjánál a Mozgásvilág Tesztnapon?
Pedelec bringákkal több kategóriában. A Mountainbike-ok, trekking és városi közlekedésre szánt elektromos kerékpárok csak arra várnak, hogy nyeregbe pattanj.

 

Teszteld a Gepida pedeleceket!

De mi az a pedelec? Mi a különbség a pedelec és az elektromos kerékpárok között?
Minden pedelec elektromos kerékpár, de nem minden elektromos kerékpár pedelec.
A pedelec (pedal+electric+cycle) olyan elektormos kerékpár, amelynek működtetéséhez rád is szükség van. A motoros rásegítés ugyanis csak akkor működik, ha tekersz. Akkor viszont 25km/h-ig (néhány modell akár 45 km/h-ig!) tudnak rásegíteni a teljesítményedre.

Az e-bike előtt egy sűrűn benőtt mező sem lehet akadály!


Igazi újdonságokkal is találkozhatsz!

Igazi újdonságnak számítanak integrált akkumulátoros kerékpárjaink, amelyekkel biztosan találkozhatsz a helyszínen, kis szerencsével pedig tesztelni is tudod majd őket. Az MTB típusok mellett egyébként a city kerékpárokban is meg fog jelenni az új Bosch integrált akkumulátor.

Az idei évben a Bosch pedelec rendszer mellett Bafang meghajtással is szerelünk majd kerékpárokat. Ebből is tesztelhettek majd modellt a helyszínen.

Kiegészítők

Az általunk forgalmazott Topeak márka kerül bemutatásra: egy kerékpárra kerülnek fel mindazon termékek, melyek a kerékpározás elengedhetetlen kiegészítői. Csomagtartó, táska, sárvédő, világítás, stb.

 

Próbáld ki az összes Gepida e-bikeot és találd meg a kedvencedet!

ASGARD 1000 FS PRO ÉS FS RACE MOUNTAINBIKE-OK – hegyek és völgyek ura

Innováció, teljesítmény, erő. Igazi sporteszköz, amely bármilyen emelkedőre felsegít. A Bosch Performance CX motor és az 500 WH-s akkumulátornak köszönhetően az Asgardokkal olyan helyekre is eljutsz, amelyekről eddig nem is álmodtál.

Gepida Asgard

 

 ALBOIN 1000 – tökéletes túratárs

Az Alboinnal az emelkedők vagy hosszabb távolságok legyőzése sem lehet többé akadály. A Bosch Performance motorral és 500 WH-s akkumulátorral szerelt gép kiváló a kimerítőbb hétvégi bringatúrákhoz. 

Gepida Alboin 

Reptila PRO – a városban otthon van

A Kiváló geometriával, kis légellenállással „megáldott” kerékpárok kifejezetten nagy sebesség elérésére és nagyobb távok megtételére alkalmasak. Elsősorban sport célú, hobbi szintű felhasználásra ajánljuk. A Bosch Performance motorral a precíz mérnöki munka eredményeként a rendszer a legváltozatosabb körülmények között, a lehető legharmonikusabb módon nyújt elektromos rásegítést a kerékpárosnak. 

Reptila PRO

 

Tesztelni kb. 6-7 db MTB, City és Trekking típusú kerékpárt lehet majd.

Gyertek tesztelni a Gepida sátrához, az élményeken túl a tesztre kilátogató gyerekek Gepida kitűzőt és hűtőmágnest kapnak ajándékba!Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listája és a foglalás elérhető itt: Időpontfoglalás

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2018. április 22. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

Az online regisztráció lezárult!

Április 22-én a helyszínen, az infó sátornál lehet személyesen regisztrálni.

 

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu