B’TWIN

Rövidnek találod a Decathlon áruházak kerékpár részlegét, hogy meggyőződj a B'TWIN kerékpárok minőségéről?

Látogasd meg sátrainkat, ahol 16 különböző MTB, országúti és gyerek kerékpárt tesztelhetsz!

B'TWIN kerékpárokkal a legdurvább terepen is!

Kipróbálhatod a 27,5"-os sport MTB-ket, az XC szériánk új, top karbon vázas darabját, 7 országúti modellünket és új, crosstrekking kategóriánk legmagasabb felszereltségű modelljét is. Hozd magaddal gyermeked is, mert nekik is készülünk két MTB és egy országúti modellel.

Szakértőinktől a helyszínen mindent megtudhatsz, amit a B’TWIN-ről tudni akartál!

mtb rockrider 520 black

mtb Rockrider 520

Ha még csak most ismerkedél a hegyikerékpározással, ez a belépő szintű, 27,5"-os kerékmérettel rendelkező Rockrider 520 kiváló választás lehet. Szeretnéd már a tárcsafék előnyeit élvezni, 27 sebességre, és egy, a súlyodhoz pontosan beállítható rugós villára vágysz? Akkor ezzel a bringával megtaláltad a számodra megfelelőt, és az ár/érték aránya is kiváló, hisz 100.000 Ft alatt van. A decathlon.hu oldalon további 3 színt is találhatsz ebből a modellből.


mtb rockrider 540 grey

mtb rockrider 540 grey 

Ezzel a bringával már bátran kimehetsz egy hosszabb erdei túrára. Hidraulikus Tektro tárcsfékének és a Shimano Altus váltónak köszönhetően egy megbízható szettel felszerelt 27,5"-es kerékpár nyergébe pattanhatsz. A csillapításról a 100mm-es, állítható előfeszítésű, és lezárható Suntour teleszkóp gondoskodik.

 

mtb rockrider 560 black

mtb rockrider 560 black

Egy magasabb felszereltségű, de elérhető árú bringára vágysz? A 2X10 sebességes Sram rendszerrel és a Rock Shox XC30-as, kormányról lockolható, olajcsillapításos teleszkóppal szerelt Rockrider 560-as kerékpárunk az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező modellünk. Kipróbálnád magad maratonokon, vagy csak egy hosszútávú, megbízható társra vágynál? Gyere, és próbáld ki!


xc 900 27,5 rr karbon

xc 900 27,5 rr karbon

Kipróbálnád a top MTB versenybringánkat, az XC 900-at? Karbon váz, Rock Shox Reba RL teleszkóp, 1x12 sebességes Sram GX Eagle szett, Mavic Crossmax kerekek.. Versenyképes bringa, versenyképes áron.


mtb rockrider 900 27,5"

mtb rockrider 900 27,5 

Nem költenél sokat egy karbon bringára, de adnál le a teljesítményből? A könnyű alu váznak, a Manitou villának, a CrossRide kerekeknek és az 1x11 Sram rendszernek köszönhetően profinak érezheted magad a Rockrider 900 nyergében.


Road bike Triban 100

Road bike triban 100

Szereted élvezni az országutakat és a poros ösvényeket is egyszerre? Kedvező árú, hobbi túrázáshoz alkalmas kerékpár, 7 sebességes váltórendszerrel.


Road bike triban 520 c1

Road bike triban 520 c1

Egyik belépő kategóriás kerékpárunk, mely Angliában már nyert összehasonlító tesztet hasonló kerékpárok között. Rendszeres országúti kerékpározáshoz ajánljuk. Rendkívül sokoldalú 6061 alumínium váz, karbon villa, Shimano Sora szett és rendkívüli ár/érték arány jellemzi.


Road bike triban 540 black

Road bike triban 540 black 

A Triban 540-es váza és karbon villája megyezik a Triban 520-aséval, de a felszereltsége már komolyabb. Mavic Aksium kerekek és rendkívül pontos és hatékony Shimano 105 alkatrészek teszik lehetővé a rendszeres használatot.


Road bike ultra 500 af gf

Road bike ultra 500 af gf

A legkedvezőbb árú tárcsafékes országúti kerékpárunk. Kényelmes geometriájának köszönhetően ideális a hosszútávú bringázáshoz. Shimano Sora szett, Mavic kerék, alumínium váz és karbon villa, elöl-hátul átütő tengely jellemzi a felszereltséget.


Road bike ultra 520 af gf

Road bike ultra 520 af gf 

Tárcsafékes országúti kerékpár bőven 9kg alatt. Kényelmes geometria, könnyű súly és merevség jellemzi. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) által jóváhagyott váz alkalmassá teszi bármilyen versenyen való használatra. Profi kerékpár, nem csak profiknak!


Road bike ultra 900

Road bike ultra 900

A karbon, Ultra 920 országúti kerékpárunk "kistestvére". A Shimano 105 felszereltség már alkalmas mindenkinek, legyen szó hobbistákról, vagy amatőr versenyzőkről. Rendkívűl jó ár/érték arány jellemzi, a vázgeometria már a sportosabb, versenyzősebb vonalat követi. Gyere és döntsd el melyik országúti geometria illik hozzád: a Triban, az Ultra, vagy a Triban AFGF geometria.


Riverside 500

Riverside 500

A crosstrekking kategória hobbi túrázásokhoz alkalmas 9 sebességes bringája. Speciálisan kialakított váza megelőzi az esetleges hátfájást.


Riverside 900

Riverside 900

Hidraulikus tárcsafékének és lockolható teleszkópjának köszönhetően minden terepen és időjárási viszonyok között megállja a helyét.


Road bike triban 100 junior

Road bike triban 100 junior

Szeretnéd, hogy a gyermeked is veled együtt lendületesen haladhasson az országútakon? Vagy épp kacérkodik a versenyzéssel, triatlonnal? Alacsony vázfelépítésének köszönhetően kifejezetten gyerekek részére kifejlesztett országúti bringa. 650-es kerékméret, 7 sebességes váltórendszer.


24" mtb rockrider 500 orange f

24

A gyerekek egyik kedvence. További két vagány színben elérhető a decathlon.hu-n és áruházainkban. 49.990 Ft-s árának köszönhetően elérhető, de ugyanakkor megbízható és strapabíró MTB a gyerekek számára.


24" rockrider 700

24

Az alumínium váznak, tárcsaféknek, 24 sebességnek és a teleszkópnak köszönhetően ez a 24"-os MTB olyan élményt nyújt a gyerekek számára, mint a "nagyoknak".Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

 

Kijelentem, hogy a Mozgásvilág.hu Tesztnap résztvételi személyi és biztonsági feltételeit és a www.mozgasvilag.hu weboldal jogi nyilatkozatát elolvastam és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adataimat a weboldal használatával összefüggésben a Mozgásvilág Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozatban írtak szerint kezelje, felhasználja, illetve az ott felsorolt személyek részére továbbítsa. Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimre a Mozgásvilág Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataimat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatom kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásom visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatban tudomásul vettem és elfogadtam.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu