Bohinj

Bemutatkozik a szlovén Bohinj-völgy! A játékos kihíváson ügyességeddel értékes ajándékokat nyerhetsz!

Mit szeretnél? Bringázni, túrázni, hegyet mászni, evezni, raftingolni? Itt mindenre kínálkozik lehetőség!

Savica vízesés


A Bohinj régió standjánál mindent megtudhatsz, ami a szabadidő aktív eltöltésével kapcsolatos!

Információnyújtásban és szálláskeresésben egyaránt kaphatsz útbaigazítást, valamint változatos turisztikai programokat is ajánlanak neked hangulatodnak és vérmérsékletednek megfelelően (kirándulások, sportolási lehetőségek, egyénre szabott ajánlatok).

Gyere a Bohinj régió sátrához és indulj a külső gumicsere kihíváson! Ha te vagy a leggyorsabb, értékes ajándékot nyerhetsz:

1. díj

2 éjszaka sátorozás 2 fő részére a Danica kempingben
2x belépőjegy a Savica vízeséshez
2x Savica desszert a Danica étteremben

2. és 3. díj

Bohinj logóval ellátott praktikus ajándékokVízeséstől a kempingig

A 78 m magasból lezúduló Savica vízesés az egyik leglenyűgözőbb és legnagyobb vízesés Szlovéniában, csodálatos a maga kirobbanó elemi erejével. A vad Komarča alatti meredek sziklafalból tör elő, amely a Bohinj-völgy kezdetét és végét is jelenti egyben.

A Danica kemping közvetlenül a Sava folyó mellett, Bohinjska Bistricában és közvetlenül a hatalmas Triglav Nemzeti park tövében található. Az akadálymentesített kemping modern kialakítású vizesblokkal, mosóhelyiséggel és lakókocsik számára kijelölt parcellákkal áll a vendégek rendelkezésére. Ráadásként ingyenes WI-FI, gyermek játszótér, piknikező hely és a Danica étterem biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást.

Vidám bringázás a Danica kempingből indulva


Akarsz egy jót enni?

Kóstold meg a Danica étterem udvarias személyzete által felszolgált helyi kulináris különlegességeket, miközben élvezed a téged körülölelő természet egyedülálló nyugalmát és varázsát. Az étteremben tradicionális ételek ízletes és érdekes kombinációját kínálják vonzó- és a mai trendnek megfelelő fogásokkal, pl. ehető alpesi virágok hozzáadásával, amelyeknek itt a Bohinj-völgyben igen nagy kultúrája van.

 

A jó evés után kellemes szálláshelyen a jó alvás is biztosított..

Ha szállást keresel a Bohinj-völgyben, 24 falu kínálatából választhatsz. Legyen az szoba, apartman vagy faház, mind-mind csodás alpesi környezetben, barátságos és otthonos belső kialakítással várja vendégeit.

Tóparti piknik egy kiadós túra után 

Gyere a Bohinj régió sátrához és engedd, hogy elvarázsoljon a Bohinji-tó, az apró falvak és a Triglav Nemzeti Park egyedülálló szépsége!


www.bohinj-info.comHogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

A regisztráció lezárult.

Helyszíni regisztráció az infó sátornál, április 27-én, 10 órától.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu