Bianchi

Bianchi országúti és nyereg tesztflotta a Bringaland standjánál


Bianchi

A Bringaland standjánál a Bianchi ARIA, Oltre XR3 és Ifinito CV karbon országúti modellek lesznek tesztelhetőek,  mindhárom modell lesz minden méretben. A  kerékpárok között lesz Shimano és Campagnolo rendszerrel szerelt bringa is, tesztelhető lesz tovább a Selle SMP ülések széles választéka és Fulcrum kerekek is.  A teszteléshez a kerékpárok beállítását/testreszabását Simon Balázs végzi, hazánk legmagasabb Body Geometry Fit diplomával rendelkező szakértője.

A Bianchinál 30 perces tesztkörök lesznek, melyek 10 órától - délután 17 óráig 1,5 óránként indulnak.

Saját pedált és bukósisakot mindenki hozzon magával!

Jelentkezés a helyszínen!


Tesztelhető termékek

Bianchi Infinito CV

Bianchi Aria – 53-55-57-59-es méretekben
Bianchi Oltre XR3 - 53-55-57-59-es méretekben
Bianchi Infinito CV - 53-55-57-59-61-es méretekben
Selle SMP nyergek


Bővebben a Bianchi Oltre XR3 tesztkerékpárokról:

TÖKÉLETES IRÁNYÍTÁS, AERO TELJESÍTMÉNY ez a vadonatúj BIANCHI OLTRE XR3. Kedvezőbb áru, mint az Oltre XR4, de a tudása szinte ugyanaz, a countervail tecnhnológiának köszönhetően. A különbség: az XR4-nél picivel nagyobb súly, mely a váznál csak 130 grammot jelent (miközben a villa súlya azonos az XR4-ével) és nem direct-mountos fékek.

Az új modell bemutatásával az volt a célunk, hogy még szélesebb rétegek számára elérhetővé tegyük az Oltre aero vázkialakítást és a Countervail technológiát. Az új Oltre XR3 szintén a forradalmi vázkialakításon alapszik, amely már a versenyek legmagasabb szintjén is bizonyított a „nagy testvér” Oltre XR4 révén. Az Oltre XR3 elérhetővé teszi a tökéletes irányítást és az aero kialakításból származó versenyelőnyt egy modellben.

Bianchi Oltre XR3


Az Oltre XR3 fokozott irányíthatósága a szakértők alapos tervezésén alapszik, amely hozzásegít a mezőnyben vagy maratonokon való könnyebb manőverezéshez és a technikás kanyarok nagysebességű bevételéhez. Testünk a kerékpáron ülve nagyjából 80% át adja a légellenállásnak ezért a lehető legelőnyösebb pozícióban maradni különösen fontos a jó teljesítmény érdekében. A Countervail® egy szabadalmaztatott viszkoelasztikus karbon szövet különleges szövet szerkezettel, amely elnyeli a rezgések 80%-át, miközben növeli a vázak és villák merevségét.

Azoknak a tradícionális passziv elnyelőknek a vázakban, amelyek felszíni gumi betéteket használnak elenyésző a hatékonyságuk az integrált karbon Countervail® rendszerhez képest, amelyet a Bianchi fejlesztett ki kerékpározáshoz, amelyet a NASA tesztelt.

Az XR3-nál is alkalmazott különleges viszkoelasztikus anyag hozzájárul a váz kényelméhez, ily módon szükségtelenné téve a nagyobb tengelytávot, valamint a hosszabb láncvillát és ezáltal javítva az irányíthatóságot nagyobb sebességnél is. Az eredmény egy „sima élmény”, amely segít a versenyzőnek tovább alsófogásban tekerni és fokuszálni a nagy teljesítmény leadására.


Bővebben a Bianchi Aria tesztkerékpárokról:

A Bianchi ARIA egy gyors, teljesítményorientált aero országúti, mely a cég 2018-as palettájának egyik fő újdonsága. A sebesség szerelmeseinek építették.

"A célunk az volt, hogy kibővítsük a kínálatunkat egy teljesen új, kizárólag az aerodinamikán alapuló váz-villa rendszerrel. Kiválóan alkalmas bármilyen országúti versenyre, és könnyedén beállítható triathlon versenyekre is." - áll a Bianchi közleményében.

Bianchi Aria


Az ARIA aero kialakításában a szélcsatornában szerzett eredmények és a profi versenyzőink tapasztalatai is megtalálhatóak. A bringánál, a teljes aero teljesítmény a csőprofilok formáján és azok strukturális kombinációján múlik.

A bringásnál, a teljes aero teljesítmény a megfelelő üléspozíció kialakítása, amely a lehető legkisebb ellenállást teszi elérhetővé ezt csupán olyan villa és váz geometriával lehet elérni, mely lehetővé teszi az aerodinamikus pozíciót, és alkalmas versenyzésre is.

Csak úgy, mint országútinak az ARIA kiválóan használható triathlon bringának is, köszönhetően a nagy sebességnél is stabil kormányzásnak. Az ARIA agresszív versenygeometriája tökéletesen alkalmazkodik a tempós, teljesítményorientált triathlon eseményekhez.

A szükséges vízszintes hátú aero pozíció könnyedén beállítható az ARIA triathlon konfigurációjával. Annyit kell csak tenned, hogy felteszed a könyöklőt, állítasz a nyeregpozíción, ha szükséges és az ARIA azonnal triathlon bringa lesz.

Országút vagy Triathlon, edzés vagy verseny az ARIA mindenben kihozza belőled a legjobbat.


További infó: www.bianchi.huHogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

 

Kijelentem, hogy a Mozgásvilág.hu Tesztnap résztvételi személyi és biztonsági feltételeit és a www.mozgasvilag.hu weboldal jogi nyilatkozatát elolvastam és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adataimat a weboldal használatával összefüggésben a Mozgásvilág Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozatban írtak szerint kezelje, felhasználja, illetve az ott felsorolt személyek részére továbbítsa. Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimre a Mozgásvilág Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataimat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatom kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásom visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatban tudomásul vettem és elfogadtam.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu