Programok

Idén először több érdekes beszélgetéssel, interjúval, előadással készülünk

Ha már úgy alakult, hogy a színpad nem mozdítható a sátorból, gondoltuk kihasználjuk. Ennek ti is örülni fogtok, mert igazán neves előadókat, interjú alanyokat és minőségi előadásokat láthattok, hallhattok a nagy sátorban található színpadon.

A program:

11 óra - Miért fontos a pontos kerékpárbeállítás? Előadás orvosi szemszögből. Dr. Knoll Zsolt az Emineo magánkórház orvosigazgatója

11.30 - Budapest Futóklub közösségi futás

12 óra - Interjú Gunn-Rita Dahle Flesjaa-val, olimpiai-, többszörös világ- és Európa-bajnok mtb versenyzővel. 

13 óra - Bike Logistics - Joe kihívása! Éles teszten a Joe's No Flats defekgátló folyadék. 

15 óra - Bemutatkozik Burgenland. Fertő-tó és Rosalia régió kerékpáros élményei és kézműves fagyi. 

16 óra - Hello Bringás Eleminátor eredményhirdetés

Egyéb programok

11 óra - vezetett tesztfutás a Kalenji-val 1. (tesztelj és nyerj Soft kulacsot!)
12.30 óra - Merida - Autogramosztás Gunn-Rita Dahle Flesjaaval
14 óra –  Cube -Játék, nyeremények
14 óra - vezetett tesztfutás a Kalenji-val 2. (tesztelj és nyerj Soft kulacsot!)
14.30 óra - Bike Logistics gumifelfújó verseny


Egész nap


575 - nyereményjáték
Alsó-Ausztria – Szerencsekerék. Forgasd meg a kereket a nyereményekért.
Burgenland - képpárosító kártyajáték és kvíz ajándékokért
DT Swiss - "pörgess és nyerj" játék egy VDO M6.1-es kerékpáros computerért
Gardena Mosópont - kerékpármosás az AquaClean magasnyomású mosóval
Gepida- minden órában nyereményjáték.
Holmenkol - ajándékok a tesztelők között (Holmenkol textil mosószer, kedvezménykupon vásárláskor) + Sidas kedvezménykupon helyszíni megrendelésnél
Kellys - sisak és túrakerékpáros táskabemutató
Neuzer - Termékbemutatók Superb- és Tacx szerszámok, Cratoni sisakok
Málta – kvíz nyereményjáték
Pro-User - kerékpár felszerelős játék a kiállított szállítóra – kedvezménykuponok, napi fődíj a leggyorsabb felszerelőnek, 10 000 Ft-os vásárlási utalvány
Stevens - meglepetésajándék a családoknak, valamint a Stevens kerékpárokat foglalók között kisorsolásra kerül egy Stevens E-MTB túra részvétel, amely egyeztetett időpontban történik és a kerékpárt is a Stevens biztosítja.Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

A regisztráció lezárult.

Helyszíni regisztráció az infó sátornál, április 27-én, 10 órától.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu