Hello Bringás Eleminátor futam a Tesztnapon

Élvezetes kerékpárverseny gyerekek, utánpótlás számára 

Immáron 4. éve működik együtt a Mozgásvilág Tesztnap és a Superior MTB Team. Csapatunk biztosítja a tesztutak felügyeletét, illetve az ügyességi és KRESZ pálya működtetését.

A tavalyi Eleminátor sikere után, kifejezetten az utánpótlás korosztály számára szervezzük az idei Hello Bringás Eleminátort! 


Hello Bringás Eleminátor Kupafutamok gyerekeknek

A Hello Bringás Eleminátor létrejöttének legfőbb inspiráló momentuma az volt, hogy igen kevés versenyen tudták a gyerekek megmérettetni magukat. Fontos szempont volt, hogy ezeken a kupákon tovább bővüljenek a versenyzők és a klubok közötti barátságok.

 

Az első Eleminator futam az Expón


Milyen a versenypálya?

A Hello Bringás Eleminátor versenypálya számos látványos technikai elemet (ugratók, sziklakertek, homokágy, stb.) tartalmaz, ezzel még izgalmasabbá téve a küzdelmet!

Mivel a versenypálya egy belátható területen helyezkedik el, folyamatosan lehet követni a gyerekek versenyzését.

Hello Bringás Eleminátor (XCE): terepen, aszfalton, mesterséges és természetes akadályokon (rönkök, raklapok, ugratók, vizesárok, hullámok) rendezett kieséses sprintverseny. (a különböző kategóriák számára megfelelő nehézségi szinttel). A pálya hossza 300-400m.

Időmérő: A versenyzők háromszor teljesíthetik a pályát, és a legjobb időeredmény számít be a kieséses verseny besorsolásánál… Az időmérő kihagyása kizárást von maga után.

A korcsoportok létszámától függően kettő vagy négyes rajtok kerülnek kialakításra a hozott legjobb időeredmény alapján. Minden futamból azok jutnak tovább, akik először hajtanak át a célon. Kettőből egy, míg négyből 2 versenyző.

Az első Eleminator futam az Expón


Miért ELEMINÁTOR és miért nem eliminator!?

Csupán hangzásban és a páros futam mivoltában van hasonlóság...

Az ELEMINÁTOR egy általunk kitalált szó, amely az alap, elemi kerékpáros képességekre építi programját, teljesen egyedülálló formában és módon.
Az Eleminátor versenyek nagyon hatékonyan és koncentráltan járulnak hozzá, hogy a gyerekek és felnőttek minél jobban felkészüljenek az Olimpia szakág XCO versenyekre... A támogatók felajánlása pedig nagymértékben hozzájárul az utánpótlás csapatok terheinek csökkentéséhez a díjakon keresztül...

Időbeosztás

Előnevezés 04.26-ig www.superiormtbteam.com

Helyszíni nevezés:10-12.50 között folyamatos a Hello Bringás Eleminátor sátornál
Pályabejárás, gyakorlás: folyamatos, ha nincs időmérés közben 10.00-13.00 Hello Bringás Eleminátor versenypályán
Időmérő 10.00-13.00 Hello Bringás Eleminátor versenypályán
Korcsoportok kieséses versenye, helyosztók 13.00-15.30 Hello Bringás Eleminátor versenypályán
Eredményhirdetés 16 órától a nagy sátorban a színpadon


A nevezés ingyenes, ámde regisztrációhoz kötött. A helyszínen is lehet majd még nevezni, de ebben az esetben előfordulhat, hogy várnod kell.

Biztosítsd részvételed, regisztrálj elő már most online!

 

Bővebb infó, nevezés a Hello Bringás Eleminátor Kupafutamokhoz itt!

Az első Eleminator futam az Expón

 Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

A regisztráció lezárult.

Helyszíni regisztráció az infó sátornál, április 27-én, 10 órától.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu