Elindult a tesztcenterek online időpont foglalása

Foglalj időpontot most kedvenc kerékpárodra!

Ígértük, hogy idén rávesszük a kiállító tesztcentereket, hogy amennyiben előzetes online időpont foglalást kérnek, akkor egyszerre, egy időpontban nyissák meg azokat.
Mielőtt eláruljuk a felületek elérhetőségét, hagy emlékeztessünk, hogy a részvételhez regisztráció szükséges melyet itt tehetsz meg: Tesztnap regisztráció

Siess nehogy lecsússz, az időpontok gyorsan betelnek!

A futócipők esetében és azoknál a márkáknál, amelyek nem szerepelnek a listában, a helyszínen lehet jelentkezni!

Időpont foglalás

Ultimate e-bike

Próbáld ki a környezetbarát elektromos kerékpárokat, az emelkedők vagy hosszabb túrák többé már nem jelenthetnek akadályt! Változatos modellek, még változatosabb felhasználásra!
Foglalj időpontot most!

Rudy Project

Rudy Project szemüveget tesztelnél?
Foglalj időpontot ITT!


Scott

A K2 Bike Shop Magyarországon eddig egyedülálló Scott tesztkerékpár flottával készül a tesztnapra!
Készülj te is: foglalj időpontot most!


Stevens

Németország vezető trekking kerékpármárkája a Mozgásvilág Tesztnapon mutatkozik be Magyarországon először!
Foglalj Stevens kerékpárt most!


Kross

Tesztelj több, mint 30-féle, teljesen új, 2018-as KROSS bringát a Tesztnapon!
Foglaláshoz kattints IDE!

 

Neuzer

Teszteld a legújabb Neuzer kerékpárokat: bemutatkozik az új Courier RS fitnesz kerékpár, Whirlwind 200 országúti, új Jumbo és Duster mtb modellek, valamint gravel és pedelec bringák!
Foglalj időpontot most!

 

TREK

Teszteld a legújabb Trek kerékpármodelleket: DS 4. Fuel EX 8, Emonda SL, Powerfly 5, Dual Sport+, Procaliber 9.7, Conduit+, Neko + női!
Időpontfoglaláshoz kattints IDE!

 

Kellys

2018-as különlegességek, melyeket a helyszínen tesztelhetsz: új gravel bike SOOT modell, új AllMountain/Trail bringa: Slanger, e-bike-ok: Theos, Tigon!
Csapj le a tesztkerékpárokra, foglalj időpontot most!

 

B'TWIN

Kipróbálhatod a 27,5"-os sport MTB-ket, az XC széria új, top karbon vázas darabját, 7 országúti modellt és az új crosstrekking kategória legmagasabb felszereltségű modelljét is. A gyerekek számára pedig két MTB és egy országúti modell áll majd rendelkezésre.
Add le foglalásodat most és tesztelj B'TWIN kerékpárokat!

 

Specialized

Test The Best - teszteld a Specialized csúcsmodelleket a Mozgásvilág Tesztnapon!
Kattints ide és stoppold le gyorsan a kedvenc Speci bringádat! 

 

Superior

Csúcsmodellek, karbon összteleszkópos és merevfarú 29er gép elektromos váltással, e-bike-ok, a "mindenterepes" X-Road, és extra meglepetés a hölgyeknek!
Tesztelj Superior kerékpárokat, foglalj időpontot most!


Rock Machine

100%-ban integrált, 27+-os e-bike, 29"-es, illetve 27,5" összteleszkópos kerékpárok, 29"-es, illetve 27,5+"-os karbon montik szerepelnek a Rock Machine palettáján!
Foglalj időpontot, tapasztald meg, milyen az igazi "Rock Machine" érzés!

 Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

 

Kijelentem, hogy a Mozgásvilág.hu Tesztnap résztvételi személyi és biztonsági feltételeit és a www.mozgasvilag.hu weboldal jogi nyilatkozatát elolvastam és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adataimat a weboldal használatával összefüggésben a Mozgásvilág Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozatban írtak szerint kezelje, felhasználja, illetve az ott felsorolt személyek részére továbbítsa. Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimre a Mozgásvilág Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataimat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatom kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásom visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatban tudomásul vettem és elfogadtam.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu