Elindult a tesztcenterek online időpont foglalása

Foglalj időpontot most kedvenc kerékpárodra!

Az időpontfoglalás a tesztcenterekhez a Tesztnap regisztrációval együtt érvényes, tesztelni csak akkor tudsz, ha van karszalagod, amit a központi regisztrációs asztalnál vehetsz át az esemény napján.


Takaríts meg időt, regisztrálj elő a rendezvényre, kattints ide:
Tesztnap regisztráció

 

Siess nehogy lecsússz, az időpontok gyorsan betelnek!

A futócipők esetében és azoknál a márkáknál, amelyek nem szerepelnek a listában, a helyszínen lehet jelentkezni!

 

Időpont foglalás

 

Ultimate e-bike

Próbáld ki a környezetbarát elektromos kerékpárokat, az emelkedők vagy hosszabb túrák többé már nem jelenthetnek akadályt! Változatos modellek, még változatosabb felhasználásra!

Foglalj időpontot most!

 

Rudy Project

Menj biztosra és foglald le előre a kinézett szemüveget vagy sisakot! Ha előregisztrálsz, nem csak bebiztosítod a terméket magadnak a megfelelő időpontra, de fel is gyorsítod a folyamatot a helyszínen! Ne felejtsd elolvasni a tesztelés feltételeit és szabályzatát!

Foglalj időpontot ITT!

 


Scott

A K2 Bike Shop Magyarországon egyedülálló Scott tesztkerékpár flottával, egyenként több millió forintos csúcsmodellekkel készül a Tesztnapra! Újdonságként ismerkedj meg a Scott új fejlesztésű, 170 mm rugóúttal rendelkező enduro bringájával, a Ransommal!

 


Stevens

Németország egyik vezető kerékpármárkája a Mozgásvilág Tesztnapon! MTB-t, országútit, trekkinget, városit vagy esetleg elektromos kerékpárt próbálnál? Keresd a Stevens sátrat! Segítünk megtalálni a számodra tökéletes kerékpár típust és méretet. 

A Stevens kerékpárokat foglalók között kisorsolásra kerül egy Stevens E-MTB túra részvétel, amely egyeztetett időpontban történik és a kerékpárt is a Stevens biztosítja!

Foglalj Stevens kerékpárt most!

 


Kross

Teszteld a Kross legújabb 2019-es modelljeit, közel 40 top kategóriás gép áll rendelkezésedre egész nap, melyeket kedvedre tesztelhetsz!

Foglaláshoz kattints IDE!

 

 

Neuzer

Teszteld a legújabb Neuzer kerékpárokat: bemutatkozik az új Courier CX: Courier cyclo-cross kerékpár, melyet először a Mozgásvilág Tesztnapon próbálhatsz ki! Valamint MTB, országúti/fitness, gravel/CX, pedelec és új SR Suntour villákkal szerelt tesztkerékpárok várnak majd a helyszínen!

Összes

Foglalj időpontot MTB kerékpárokra!

Foglalj időpontot országúti/Fitness kerékpárokra!

Foglalj időpontot CX/Gravel kerékpárokra!

Foglalj időpontot Pedelec kerékpárokra!

Foglalj időpontot SR Suntour kerékpárokra!

 

TREK

Teszteld a legújabb Trek kerékpárokat és e-bike-okat: Procaliber 9.6, Fuel EX 7, Fuel EX 8, Émonda SL 6, Powerfly 5, Powerfly FS 5, Dual Sport + a kínálatban!

Időpontfoglaláshoz kattints IDE!

 

 

DECATHLON

Megújult kínálat: Rockrider, Triban, VanRysel és Riverside kerékpármárkák a Decathlonnál! 3 sportág = 4 új márka!

Foglalj időpontot a Decathlon teljesen új kerékpármárkáinak modelljeire!

 

 

Specialized

Test The Best - teszteld a Specialized csúcsmodelleket a Mozgásvilág Tesztnapon!

Kattints ide és stoppold le gyorsan a kedvenc Speci bringádat!

 

 

Gepida 

Próbáld ki a legújabb Gepida E-bike-okat! ASGARD eMTB fully, RUGA PRO eMTB, Alboin 1000, Berig E-ATB, azaz "All Terrain Bike", Reptila 1000 Altus 7, Speed pedelec..

 Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

A regisztráció lezárult.

Helyszíni regisztráció az infó sátornál, április 27-én, 10 órától.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu