Salming

Próbáld ki a Salming újdonságait! A tesztnapon az országúti EnRoute2 és a terepes Trail 5 modelleket húzhatod a lábadra.

Neked szemed van a játékhoz. Mi rálátunk a részletekre.

A skandináv átgondoltság és az olasz design egyaránt megjelenik a Salming cipőiben. A svéd márka folyamatosan új dimenziókat keres a technológia és a megjelenés területén.


EnRoute2 – Hozd ki magadból a legtöbbet!

2017-es bemutatása óta az EnRoute rövid idő alatt a Salming legnépszerűbb és legsokoldalúbb cipője lett. Az ikonikus cipő fejlesztése 2018-ban sem állt meg:
· Újra gondolt orr rész annak érdekében, hogy tökéletes legyen a talajfogás és elrugaszkodás
· Szélesebb kialakítás a lábujjaknál
· Az ExoSkeleton váz első harmadának finom átalakítása. A technológiáról:
Az ExoSkeleton technológia stabilizálja a lábfejet az oldalirányú mozgásokkal szemben és csökkenti a nyomást a lábközép ízületeinél. A cipő kialakítása így csökkenti a lábfejre ható oldalirányú erőket, elsősorban az előtalp alatti puha részeknél.
· Extra cipőfűző szem hozzáadása

Salming EnRoute Saftey Yellow men

Az útfelületről érkező visszajelzést és a megfelelő energia visszanyerést a Recoil™ és a SoftFoam™ technológiák biztosítják. A Recoil™ a középtalpban felhasznált, a Salming által fejlesztett összetevő, amely kivételes energia visszanyerést eredményez. A SoftFoam™ pedig a talp sarok részében található betét, amely a negatív erők hatását csökkenti, és kényelmes futást biztosít a hosszabb távokon is.

Az EnRoute2-t széles körnek javasoljuk, kezdő és középhaladó futóknak megfelelhet hosszú futásokhoz, iramváltós edzésekhez és versenyekhez is. Haladó és elit futóknak elsősorban a kilométerek gyűjtésében lehet megfelelő társ az EnRoute2.

Drop: 6mm
Technológiák: Recoil™, SoftFoam™, ExoSkeleton, TGS 62/75°

 


Trail 5 – Uralj minden terepet!

A díjnyertes terepfutócipő már azelőtt hatalmas elismerést nyert el, hogy megjelent volna. 2017 februárjában a müncheni ISPO kiállításon a legjobb terepfutó cipőnek díjat a Salming Trail 5 kapta meg!

Trail 5 Blue Sapphire wmn

A cipőben a svéd és az olasz kutatás-fejlesztés és design legjavát ötvöztük, és úgy alakítottuk ki, hogy minden körülmény között maximális tapadást és kényelmet biztosítson, legyen szó terepről, aszfaltról vagy akár vizes, köves környezetről. A talp külső felületén felhasznált Vibram Megagrip kompozíció eredményeként a Trail 5 egy olyan tartós, strapabíró terepfutócipő, amely szélsőséges viszonyok között is maximális tapadást és kényelmet biztosít.

Drop: 5mm
Technológiák: Recoil™, SoftFoam™, ExoSkeleton, TGS 62/75°, Vibram Megagrip


Speed 6 – Gyorsaságra tervezve

A rövid edzésekhez és versenyekre fejlesztett Speed 6-ot a Runner’s World 2017 őszi tesztjében a legkönnyebb és legrugalmasabb cipőjeként dicsérték. A Recoil™ technológia a középtalpban felhasznált, a Salming által fejlesztett összetevő, amely kivételes energia visszanyerést eredményez. A talp sarok részében felhasznált SoftFoam™ betét az EVA-hoz képest akár 70%-al is hatékonyabban csökkenti a negatív erők hatását, így kényelmes futást biztosít akár hosszabb távokon is. A felsőrészen elhelyezett fekete fényvisszaverők a szivárvány minden színében megvillannak, így biztonságosan futhatsz sötétben is.

Speed 6 PinkGlo Safety yellow wmn

Drop: 6mm
Technológiák: Recoil™, SoftFoam™, TGS 62/75°


Tesztmodellek

EnRoute2 - női (36 – 42 2/3) és férfi (40 2/3 – 49 1/3)

Trail 5 - női (36 – 42 2/3) és férfi (40 2/3 – 49 1/3)

 

A tesztelőket vásárlási utalvánnyal és meglepetéssel várjuk, illetve a rendezvény után kisorsolunk egy tesztelőt, akit megajándékozunk az általa kipróbált cipővel!


Még több Salming futócipő modell ->> ITT!Hogyan lehet tesztelni?

A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2019. április 27. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros és 1 futókört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

 

Kijelentem, hogy a Mozgásvilág.hu Tesztnap résztvételi személyi és biztonsági feltételeit és a www.mozgasvilag.hu weboldal jogi nyilatkozatát elolvastam és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adataimat a weboldal használatával összefüggésben a Mozgásvilág Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozatban írtak szerint kezelje, felhasználja, illetve az ott felsorolt személyek részére továbbítsa. Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimre a Mozgásvilág Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataimat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatom kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásom visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatban tudomásul vettem és elfogadtam.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu