Mio

Explore More – Fedezd fel a világot a Mio-val!

A Mio mobiltechnológián alapuló eszközöket fejleszt, világelső a műholdas navigációk területén.

A Mozgásvilág Tesztnapon három olyan Mio készüléket ismerhetsz meg, amelyekkel az egészséges életmód egy csapásra egyszerűbb és szórakoztatóbb lesz.

Látogass el a Mio standra, vegyél részt nyereményjátékunkon, és Tiéd lehet egy Mio MiVia Essential 350 aktivitásmérő, vagy egy Mio MiVia Run 350 futóóra!


Mio MiVia™ Essential 350

Életmódváltás könnyedén

 

Essential 350

 
Kezdjük az elején! Ha életmódváltást tervezel, indítsd a Mio MiVia™ Essential 350 aktivitásmérő csuklópánttal! A pánt az innovatív NASA EMD technológiával térképezi fel általános egészségi állapotodat, majd stressz- és energiaszint méréssel, légzőgyakorlatokkal, alváskövetéssel, lépésszámlálással és más hasznos funkciókkal segíti napjaid átformálását. A csuklópánt folyamatosan elemzi javuló eredményeidet, és ezzel újabb és újabb lökést ad a folytatáshoz. 

 

MiVia Run 350

Eddz saját személyi edzővel, fejleszd magad lépésről-lépésre! A MiVia Run 350 futóóra Personal Coach funkciója igazi szenzáció: megmutatja adataidat és személyre szabott napi edzési tippeket is ad fittségi szinted és az előző edzések eredményei alapján. Nem kell edzéstervet készítened: gyorsan formába lendülsz majd, ha követed a Personal Coach napi javaslatát! A beépített optikai pulzusmérőnek köszönhetően a csuklódon minden fontos adatot valós időben követhetsz nyomon.

Mio

 

Mio Cyclo™

Legyen a bringázás szórakozás!
Mio Cyclo™ sorozat tagjai új útvonalakkal lepnek meg és versenyre hívnak bringás társaiddal. A kerékpárutak és a közúti térképek előre telepítettek, a Surprise Me™ funkció pedig három meglepetés útvonalat javasol a rendelkezésre álló idő és távolság alapján. A navigáció könnyedén vezet végig az úton, a tükröződésmentes érintőképernyő, az egyszerű menürendszer és az átlátható képernyőgombok pedig igazán felhasználóbaráttá teszik a sorozat tagjait.

Cyclo

A Mio Cyclo navigációk új funkciója az ingyenesen telepíthető multifunkciós Strava alkalmazás, amely az edzésprogramtól a live coachingon át a valós idejű teljesítménykövetésig rengeteg extrával segíti a vállalkozó kedvű bringásokat. Sőt, ha egy kis szórakozásra vágysz, a Live szegmens funkciónak köszönhetően egy globális, virtuális versenybe is bármikor becsatlakozhatsz.


Te melyiket próbálnád ki? Segítünk dönteni a Mio standnál!Hogyan lehet tesztelni?

A Tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2020. április 25. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros kört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

Regisztráció hamarosan.

Helyszíni regisztráció az infó sátornál, április 25-én, 10 órától.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu