Ultimate e-bike

Környezetbarát, gazdaságos és gyors megoldások a közlekedésben, az emelkedők vagy hosszabb túrák többé már nem jelentenek akadályt!


Ultimate e-bike 

 

Bemutatkoznak a jövő kerékpárjai: városi, városi összecsukható, fatbike, teherszállító ebike, roller, mountain bike az Ultimate e-bike kínálatában!


Abszolút újdonság a Tesztnapon: teherszállító e-bike!

 

Elektromos roller-teszt!

Előzetes regisztráció szükséges!

 

A Tesztnapon az összes kiállított járművek közül 18 db-ot tudsz majd kipróbálni:

Tesztflotta
 

Kerékpárok

1 db - Swan 28" 350W női városi
1 db – City 250W összecsukható (folding bike)
1 db - Mirage 28" 250W városi női
1 db - Fatbike 26" 350W
1 db - Raid 27,5" 350W Mountain bike unisex
1 db – City mini 250W összecsukható kerékpár
1 db - Lawyer 28" 250W városi férfi
1db – Camping 250W összecsukható kerékpár
1db – Fox 250W kerékpár
1db – Mouse 250W összecsukható kerékpár

 

Rollerek

1 db – E-Twow Booster 500W elektromos roller
1 db – Raven 2x700W elektromos roller
1db – Ripper 1200W elektromos roller
1 db – Forca 2000W elektromos roller
1 db – Double Pro 2x1200W elektromos roller
1 db – Flat 250W elektromos roller
1 db – Hanbond+ 500W elektromos roller
1 db – Stripe 600W elektromos roller

 

 
A következő modellekkel találkozhatsz az Ultimate e-bike sátránál:


Ultimate Fox

Z és Alfa generációt megcélozva fejlesztették ki ezt a kompakt, elektromos biciklit.
250W-os motorteljesítmény garantálja, hogy felvegyék a versenyt a „nagyokkal”.
Közel 30-40 Km távolság megtehető vele, könnyedén lehet tekerni, így biztosítva az egészséges testmozgást.
Kis mérete miatt könnyen szállítható, de akár még egy szekrényben is elfér.
Led lámpa gondoskodik a biztonságos közlekedésről az esti órákban is.
Állítható ülésmagassága miatt, akár felnőttek is használni tudják.

 

Ultimate Mouse / Camping / City / City mini

Kompakt. Egyszerű. Megbízható. Mobilis. Megoldás. Hatékony. Még folytathatnánk a sort, de szavakkal nehéz leírni azt a szabadságot, élményt és érzést, amit egy összecsukható mégis teljes értékű elektromos kerékpár nyújthat. Szeretnél kiruccanni hétvégére vagy szeretnéd a kerékpárod helytakarékosan biztonságosan a lakásban tartani? Sőt, kisebb autók csomagtartójába is gyorsan és egyszerűen elrakható, ami megkönnyíti a szállításukat.  Ezt a termékcsaládot Neked találták ki!

 

Leesik az állad, szaporábban ver szíved, a pupillád kitágul, a pulzusod kezdi a plafont verni és egy zsivány vigyor megjelenik az arcodon. Ezt úgy hívják adrenalin. Tudod, hogy ez a fajta izgalom az ami Neked való. Az emberek irigykedő tekintettel kísérnek és tisztelet övez, már csak a megjelenés miatt is. Extrém elektromos járműveinkkel az utcák a szolgáiddá válnak.

 

Ezen termékcsalád darabjai arra lettek tervezve, hogy legyőzzék az akadályokat a kátyúktól kezdve az erdős utakig. Mind felszereltségben, mind küllemében kívánja, hogy rendesen megmozgassuk és uralmunk alá hajtsuk azokat az "utakat", ahol még más nem járt. Bírja a gyűrődést, nem számít neki, ha be kell piszkolnia magát, egyetlen dolgot tart maga előtt, az pedig az, hogy a terepviszonyoktól függetlenül, élvezettel fedezz fel eddig ismeretlen ösvényeket.

 

Ultimate Swan / Mirage / Lawyer

A város egy nagyon egyedi "játszótér". Az nyer aki könnyebben és gyorsabban eljut a kezdőponttól a célállomásig. A városi kerékpárok termékcsaládunk ezt nyújtja, mindenféle verejték és sallang nélkül. Semmibe veheted a dugókat és kényelmesen végigsuhanhatsz a legforgalmasabb utcákon pillanatok alatt, mindezt megerőltetés nélkül. Különösen kedvére tesznek a hosszabb távok, ahol előjönnek azok az előnyök amiket a városi környezetben még rejtve maradnak. Az elektromotor és a kecses formák kombinációja hatékonyságot és elegáns megjelenést kölcsönöznek.

Ultimate Massif

 
Ultimate Junior / Cargo e-bike

Napjainkban az autós közlekedés már nem a legcélravezetőbb. A főútvonalak bedugulnak, a benzinköltségen túl sok egyéb költség is terheli a vezetőt. Ezen negatívumok elkerülése végett alkottuk meg az elektromos teherkerékpár termékcsaládunkat. Súlyos tárgyak vagy akár több személy szállítása sem megterhelő számunkra, sőt mobilárusításra is kényelmesen befoghatók. A felhasználásnak csak a képzelet szab határt és mindemellett környezetbarát.

 

A rollerek eddig a gyerekek játékszerei voltak. Ismerjétek meg az Ultimate elektromos rollereket, amik garantáltan újradefiniálják nemcsak a rollerekről kialakult képet, hanem magát a közlekedést is egy új szintre emelik. Gyorsabban és könnyebben eljuthatsz a célodhoz mint bármikor gondoltad!


Ultimate Double Pro

Ez egy igazi Vadállat!
2× 1200 W motor gondoskodik arról, hogy eltorzuljon az arcod gázadásnál
55-70 Km/h sebességgel tudod vele „felszántani” az aszfaltot
35-120 km-es távolságig tudod élvezni ezt a felnőttjátékot
4-6 óra töltés után ismét riogathatod a galambokat az utcákon
150 kg-ig fogja elbírni a súlyod
Vigyázat!Függőséget okoz!

 

Az E-Twow elektromos roller egy ultra kényelmes és gyors  10.8 kilogrammos  városi cirkáló.  Az első és hátsó rugós felfüggesztésnek köszönhetően a bukkanók se okoznak majd fejtörést.  Dupla fékrendszernek és a 30  km/órás végsebessége által könnnyen és biztonságosan eljuthatsz bárhová. Ezt a kompakt kis járgányt egyetlen mozdulattal lehet összecsukni és kinyitni így kényelmesen szállítható metrón, villamoson, autó csomagtartójában. Egyetlen töltéssel, amely maximum 2 órát vesz igénybe 40 km-ert tehetsz meg. Szeld te is ezzel a 10,8 kilogrammos, fürge kis járművel a várost!

 

Tesztelés menete

Az Ultimate e-bike termékeit online előregisztrációval tesztelheted a helyszínen. Regisztrációs link hamarosan!

 

Szeretettel várunk az Ultimate e-bike sátránál! 

 

 Hogyan lehet tesztelni?

A Mozgásvilág Kerékpárfesztivál és Tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros kört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

Regisztráció hamarosan. 

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu