Stevens

Teszteld Németország egyik vezető kerékpár márkáját!


Stevens e-mtb

 

MTB-t, országútit, trekkinget, városit vagy esetleg elektromos kerékpárt próbálnál? Keresd a Stevens sátrat! Segítünk megtalálni a számodra tökéletes kerékpár típust és méretet.


A Stevens bringák kiemelkedő minőségét a gondosan összeválogatott alkatrészek garantálják. Gyere el a Mozgásvilág Tesztnapra, nézd meg és teszteld a széles választékban elérhető bringákat.

A Stevens elsősorban trekking és sportvonalon erős (pl: cyclocross). Németország vezető trekking márkája, számos elismeréssel a háta mögött.

 

Stevens e-mtb

 

 

Tesztflotta

 

ISOARD PRO DISC

IZOARD PRO DISC - 56 cm

 

SUPER PRESTIGE FORCE

SUPER PRESTIGE FORCE - 58 cm

 

APPLEBEE

APPLEBEE - 20"

 

COLORADO 401

COLORADO 401 - 18"

 

JAZZ

JAZZ - alacsony átlépésű 46 cm

 

ESPRIT

ESPRIT - férfi 58 cm

 

SUPER FLIGHT

SUPER FLIGHT - férfi 58 cm

 

STRADA 600

STRADA 600 - 55 cm

 

E-ANTELAO

E-ANTELAO - 20"

 

E-BORMIO

E-BORMIO - alacsony átlépésű 52 cm

 

TREMALZO

TREMALZO - 18" és 22"

 

JURA ES

JURA ES - 22"

 

6X LITE TOUR

6X LITE TOUR - férfi 64 cm

 

6X

6X - férfi 61 cm

 

SAVOIE

SAVOIE - női 52 cm

 

MTB kerékpárjaink az SVS Pro Team profi versenyzőivel tesztelhetők, Palumby Zsomborral & Borsos Bencével. A családosokra gondolva néhány modellt gyereküléssel együtt is ki lehet majd próbálni.

Összességében 15 tesztkerékpárral állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 

A Stevens kerékpármodellek iránt érdeklődő családokat egy kis meglepetésajándék is várja a helyszínen,

valamint

a Stevens kerékpárokat foglalók között kisorsolásra kerül egy Stevens E-MTB túra részvétel, amely egyeztetett időpontban történik és a kerékpárt is a Stevens biztosítja hozzá!

 

Stevens e-citybike 

 

Részletes információt a kerékpárokról a stevensbikes.hu és stevensbikes.de oldalakon találsz.

A stevensbikes.hu oldalon hamarosan vásárlásra is lesz lehetőség, a kerékpárt pedig országszerte, szakkereskedésben, testreszabva tudod átvenni.

 Hogyan lehet tesztelni?

A Mozgásvilág Kerékpárfesztivál és Tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros kört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

Regisztráció hamarosan. 

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu