Rudy Project

2019-es Rudy Project szemüvegek és sisakok tesztje.


2019-es újdonság


Folyamatos fejlesztések, a részletekre is odafigyelés, funkcionalitás. Ismerd meg, az immáron több mint 30 éves olasz márka termékeiben rejlő lehetőségeket és technológiákat! Válaszd bármelyik termékünket is, biztos lehetsz benne, hogy az rendkívüli kényelmet és szem- illetve fejvédelmet fog nyújtani számodra, hosszú-hosszú időn keresztül!

Gyere el a Tesztnapra és tapasztald meg te is a Rudy Project sportszemüvegek, sportdioptriázások valamint bukósisakok utolérhetetlen kényelmét.


Miket tesztelhetsz?

Sportszemüvegek

Defender sportszemüveg

A sportszemüveg kínálatból 3 különböző top modellt próbálhatsz ki valós körülmények között. Ezek a

DEFENDER
TRALYX
RYDON

mind a fényre sötétedő és törhetetlen lencsével szerelve!

 

Sisakok

Spectrum sisak


Ha pedig sisakot próbálnál, akkor a:

SPECTRUM
PROTERA
STRYM
VOLANTIS

modellek közül válogathatsz - a tejes méret választékban természetesen.

 


Foglald le előre!

Menj biztosra és foglald le előre a kinézett szemüveget vagy sisakot! Ha előregisztrálsz, nem csak bebiztosítod a terméket magadnak a megfelelő időpontra, de fel is gyorsítod a folyamatot a helyszínen!

Ne felejtsd elolvasni a tesztelés feltételeit és szabályzatát!

A regisztráció hamarosan indul!

 

Tesztelési feltételek és szabályzat

Tesztelni csak akkor tesztelhetsz, ha az előregisztráció során, vagy a helyszínen kitöltötted regisztrációs űrlapunkat és elfogadod a szabályzatunkat, valamint a helyszínen, a termék átvételekor valamilyen hivatalos iratot letétbe helyezel standunkon (személyigazolvány, lakcímkártya)!

Előregisztrációra 2019. április 20-ig, vagy a tesztflotta és tesztidőpontok lefedettségéig van mód! Az űrlap kitöltésével vállalod, hogy a tesztelésre elvitt termékért teljes anyagi felelősséggel tartozol, valamint az azon keletkezett bárminemű károk javítási költsége téged terhel (még akkor is, ha azt egy harmadik fél okozza), és a terméket saját felelősségedre, rendeltetésszerűen használod. A tesztelt termék elvesztése illetve harmadik fél általi eltulajdonítása esetén köteles vagy a termék teljes értékét megfizetni. Kiskorúak esetében egy szülő helyszíni jóváhagyása szükséges!

Az előregisztrációdban megjelölt időpont előtt legkésőbb 5 perccel meg kell érkezned standunkhoz, ellenkező esetben a jelentkezésed során befoglalt termékeket kiadhatják más jelentkezőnek! 

 

A termékeket 50 perces időintervallumban tesztelheted

(a tesztpálya 35 perces, így kellő időd lesz, nem kell sietned), mely a fentiekben általad megjelölt órától kezdődik.Hogyan lehet tesztelni?

A Mozgásvilág Kerékpárfesztivál és Tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros kört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

Regisztráció hamarosan. 

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu