Rock Machine

Próbáld ki a legújabb Rock Machine modelleket a tesztnapon!

Ízelítő a Rock Machine 2019-es kínálatából:

10-12 tesztkerékpárral készülünk, csupa olyan bringával, amelyekkel megtapasztalhatod az igazi "Rock Machine" érzést (ezek a gépek kemények, mint a szikla, ugyanakkor szívósak és precízek, mint egy gép!).

BlizzardHozunk 100%-ban integrált, 27+-os e-bike-ot, Shimano STEPS rendszerrel, de kipróbálhatod a Rock Machine saját fejlesztésű ebike rendszerét is! Lesznek még 29"-es, illetve 27,5" összteleszkópos kerékpárok, 29"-es, illetve 27,5+"-os karbon montik, mindentereprejó gravel bike, és a női modellek sem maradhatnak ki a kínálatból...

 

eBlizzard 


A Rock Machine sátornál 14:30-kor kerékfújó verseny vár!

Azt gondolod, hogy mindegy, mivel fújod fel a lapos gumidat? Elég erősnek érzed magad egy gyenge pumpához is? Gyere és mérettesd meg magad, és nyerj!

A verseny keretében felfújhatsz egy 29er kereket az SKS-Germany kifejezetten nagy, ballonos (29er és Trekking) kerekekhez kifejlesztett Twentyniner pumpájával, és egy hagyományos alumínium műhelypumpával is 0,5 bar-ról 3,5 bar-ra. A nyomást az SKS-Germany Aircheckerrel ellenőrizzük! A két részidődet felírjuk, majd összesítjük.
Az adott versenyen legjobb időeredményt elérő résztvevő jutalma pedig nem más, mint egy  SKS-Germany Twentyniner  pumpa!

További részletek a kerékfújó versenyről >>  ITT  <<

Természetesen a kiváló német gyártó többi kiegészítőjét is megnézheted a sátornál.

 

Manhattan
 

A Rock Machine idén 25 éves

Egy egyszerű küldetés megfogalmazásával kezdődött minden, egy kis bringaboltban, még 1994-ben: „Nyújtsunk szórakozást a kormány mögött”. A kezdet nem volt egyszerű, és azt követően is volt még néhány bukkanó, de most, 25 évvel később, amikor az egész iparág nagy változásokon megy keresztül, a Rock Machine mottója még mindig ugyanez. A Beszkidek hegység lábánál fekvő központban a Rock Machine csapata fáradhatatlanul hozza az új ötleteket és áll elő eredeti megoldásokkal, de a lényeg mindvégig ugyanaz: érezd jól magad a kormány mögött, akár hétvégi bringás vagy, akár az Enduro Világkupán versenyzel.

A Rock Machine idén ünnepli 25. születésnapját, és erősebb, mint valaha. Stabil hátterével és soha véget nem érő innováció-éhségével magabiztosan, és azzal az elköteleződéssel nyitja meg történetének következő fejezetét, hogy a kerékpározás örömét még magasabb szintre emelje.

 

Blizzard


25. születésnapjára a Rock Machine 4 limitált kiadású modellel készül, amelyeket elegáns feketébe öltöztetett erre a különleges alkalomra. Ezek közül a BLIZZARD XCM 90-29 és a BLIZZARD e90-27 várhatóan tesztelhető lesz Kamaraerdőn.

 

Tesztelés menete

Idén a helyszínen tudsz majd regisztrálni a kerékpárok tesztelésére.

* Az itt felsorolt modellek köre még változhat, a kerékpárok lefoglalására csak a helyszínen van lehetőség.

 

eBlizzardSzeretettel várunk a Rock Machine sátránál!Hogyan lehet tesztelni?

A Mozgásvilág Kerékpárfesztivál és Tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

2020. szeptember 26. 10-17 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros kört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

Kijelentem, hogy a Mozgásvilág.hu Tesztnap résztvételi személyi és biztonsági feltételeit és a www.mozgasvilag.hu weboldal jogi nyilatkozatát elolvastam és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adataimat a weboldal használatával összefüggésben a Mozgásvilág Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozatban írtak szerint kezelje, felhasználja, illetve az ott felsorolt személyek részére továbbítsa. Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimre a Mozgásvilág Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataimat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatom kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásom visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatban tudomásul vettem és elfogadtam.

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu