Kellys

A legújabb Kellys modellek a Tesztnapon! Ismerkedj meg a Tygon, Tayen és Hacker kerékpárokkal!

Határtalan élmények Kellys kerékpárral


KELLYS, TÖBB MINT 25 ÉVE A PIACON

Jócskán eltelt már két évtized, mióta a Kellys cég alapítói, Peter és Branislav Divinec egy kis zöld garázsban kerékpárkölcsönzőt nyitottak. Ettől a pillanattól fogva csak egy lépés választotta el őket a saját kerékpárok gyártásától. Ötletük már a cég alapításakor, 1991-ben is innovatívnak számított, a márka pedig máig megőrizte a kerékpár és kiegészítő kínálat terén szerzett elsőbbséget.

A cég sikeréhez nagymértékben hozzájárultak az első évek tapasztalatai, valamint a figyelem és a tehetség, amellyel vásárlóik igényeire reagáltak a kezdetektől. 

Így gondolunk a MOZGÁSVILÁG TESZTNAP eseményre is, amely remek lehetőséget biztosít számunkra, hogy a Kellys Bicycles termékeit még több érdeklődővel megismertessük,  és a tesztelőktől kapott visszajelzéseket, tapasztalatokat megoszthassuk termékfejlesztő kollégáinkkal.

A Kellys kerékpáros részlege egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fejlesztésre, az innovációkkal jelenleg 8 fiatal mérnök kolléga foglalkozik, akik kivétel nélkül nagy rajongói a kerékpározásnak.

Ők is hisznek a Kellys filozófiájában, amit a tesztnap érdeklődőivel, új vásárlóival is szeretnénk megosztani:

„Minden kerékpárnak megvan a maga küldetése!”
2019-es különlegességek, melyeket a helyszínen tesztelhetsz is:

 

Tygon 70

Újdonság: Tygon 70 - M-es méret

Új E-bike modell, amely teljesen integrált akkucsomagal rendelkezik és 20%-al több élményt kínál a kategóriatársakhoz képest, vagyis ennyivel tovább bírja a bringa a hajszát.

 

Újdonság: Tayen 50 - M-es méretben

A fenti Tygon modell női megfelelője vázgeometriában, színvilágban, mindenben.


Swag 50 - M-es méretben

A kíváló enduró kerékpárunk 19-es reinkarnációja.


Slanger 50 - S-es méretben

Carbon All-Mountain bringa. Újnak mondható, hiszen tavaly lépett a piacra ez a modell, és ennek a 19-es verziója lesz.


Gibon 70 - M-es méretben

A merev All-Mountain kategóriából és ennek is a 2019-es változata.

 

Hacker 70

Újdonság: Hacker 70 - M-es méretben

Szintén egy teljesen új modell a 29-es carbon merev MTB kategóriából!


Újdonság: Gate 90 - M-es méretben

Az alu merev MTB kategória királya, vadi új vázzal és installációval.

 

Desire 70

Desire 70 - S-es méretben

Alu merev MTB versenygép kifejezetten a hölgyek számára, de láttunk már férfit is száguldozni ilyennel.


Vanity 70 29"-es kerékkel - M-es méretben

Szintén hölgyeknek MTB túrázásra készítve.


URC 70 - M-es méretben

Vérbeli versenygép az országúti bringák közül.


ARC 10 - M-es méretben

Az országúti bringázással ismerkedőknek.


Újdonság SOOT 70 - L-es méretben

A gravel rajongóknak. 2019-től egy új és magasabb felszereltségi szintel, nagyon csábító garfikával, dizájnal, felszereltséggel.

 

Soot 50

SOOT 50 - M-es méretben

Már ismert gép a gravel rajongóknak, idéntől olajos tárcsafékkel.

 

A helyszínen a tavalyi tesztkerékpárokkal együtt kb. 15 kerékpárt tesztelhetsz majd!

 

Kiegészítők, egyéb érdekességek

Idén sisakokat és túrakerékpáros táskákat hozunk ki pluszban az érdeklődők számára. 

Túratáskák 


Tesztelés helyszíni regisztrációval!

 

 Hogyan lehet tesztelni?

A Mozgásvilág Kerékpárfesztivál és Tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros kört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

Regisztráció hamarosan. 

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu