Cratoni

Teszteld élesben a Cratoni országúti-, urban-, és enduro fejvédőket!

Standunkon megtaláljátok a Cratoni széles sisakválasztékát a könnyű országúti modellektől kezdve a stílusos urbanen át a robosztus enduro fejvédőkig. Természetesen bármelyik felpróbálható, de​ jópár sisakunkat egy tesztkörre is el lehet vinni (remélve, hogy a fő funkciójának ellenőrzésére nem lesz szükség).
 

Cratoni

 

Alltrack

Az all-mountain / enduro csúcsmodell. Nem súlycentrikus konstrukció, a megnövelt védelemre helyezték a hangsúlyt a tervezéskor, hiszen az enduro bringázásban nagyobb eséllyel lassul az ember egy méreteset, mint cross-countryzáskor. Az in-mould héjat alsó héj is kiegészíti, így a sisak levéve is védett a sérülésekből. Tág határok között állítható LFS fejpánt, ami könnyű, kényelmes és tökéletes illeszkedést garantál. A kipattintható Kamera Portra ragasztható a GoPro konzol, így az bármikor lepattintható, vagy felrakható, mégis mindig stabilan áll. A sild 3 pozícióban rögzíthető, felhajtva befér alá a cross szemüveg, így el lehet felejteni a körülményes le és felvételt. Az elmaradhatatlan Steplock csattal, ami több fokozatban állítható és két ujjal kioldható.

Cratoni Alltrack

Két méretben készül, a kisebbik 320 gramm. 17 nagy szellőzővel, hordzsákkal.

 

Cratoni Allset

Az Alltrack kistestvére, trail / all-mountain bringázásra. 2016-ban két német szaklap, a Bike és a Freeride is az ajánlásával látta el. Kicsit könnyebb konstrukció, mint az Alltrack, de ennél a modellnél is prioritás volt a védelem. In-mould szerkezet, alsó héjjal és a nagytestvérhez hasonlóan LFS fejpánttal és Steplock csattal. Kivehető kamerakonzolt nem kapott, de a felső felület úgy lett kialakítva, hogy a könnyen rögzíteni lehessen rajta a GoPro konzolt. A sild 2 pozícióban rögzíthető.

Cratoni Allset

Szintén 2 méretben készül, a kisebbik 300 grammot nyom. A hölgyeknek egy külön színváltozatot ajánl a Cratoni, igaz, ez csak a kisebbik (54-58 cm) méretben kapható, de ez pont le is fedi a megcélzott felhasználók 98%-át.

 

Cratoni C-Flash

Könnyű, modern formájú MTB sisak XC versenyzésre, maratonozásra, trail ridera. Kiemelkedően jó szellőzéssel, megnövelt tarkóvédelemmel. 19 óriási szellőző biztosítja, hogy ne főljön meg a fejed, még a kistányéros emelkedőkön (az 1x11 és 1x12 korában ér még ilyet írni?) sem. Természetesen inmould, alsó héjjal, minden irányban állítható LFS fejpánttal és Steplock csattal.

Cratoni C-Flash

Három méretben készül (nem minden szín, a női pl csak a két kisebben), az S-M 230 grammját szinte észre sem veszed a fejeden. Jelenleg egy női színverzióval, de megsúgjuk, hogy jövőre már érkezik a második.

 

Cratoni Pacer

A Cratoni egyik alapmodellje, de ne gondold azt, hogy ez kompromisszumok sorát jelenti. Van olyan gyártó, akinek a csúcsmodellje is kevesebbet tud. Terepezésre, vagy túrázásra ajánlott. In-mould konstrukció, igaz alsó héj nélkül, de a külső héj csaknem a sisak alsó pereméig leér, így védi a szállítási és tárolási sérülésektől. Ebből a modellből sem maradt ki az LFS fejpánt, ami ebben a kategóriában kiemelkedőnek számít.

Cratoni Pacer

3 méretben készül, ebből a felnőtt modell a nagyobbik kettőben, a junior a kisebbik kettőben, de a mindkettőnél elérhető 54-58 centis S-M jó lesz a bringások legszélesebb spektrumát lefedi, így ha olyan szerencsés vagy, hogy pont ekkora a fejed, akkor igen széles palettáról mazsolázgathatsz. Egy női színben is elérhető.Hogyan lehet tesztelni?

A Mozgásvilág Kerékpárfesztivál és Tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros kört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

Regisztráció hamarosan. 

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu