Bianchi

Teszteld a legújabb Bianchi e-országútikat a Bringaland sátránál!


Egy legendás olasz márka és kerékpárgyártó vállalat és ha csak a legfontosabbakkal akarjuk a céget jellemezni, akkor a folyamatos termékfejlesztés, az olasz dizájn és a nemzetközi piacon való ismertség fémjelzi. A Bianchi hitvallása szerint a váz áll a kerékpár középpontjában, ezért az anyagtechnológiába fektetett erőforrásokkal kívánja elérni, hogy a világ legjobb kerékpárait gyártsa.

 

Impulso e-Road

 

Széles kínálattal szolgálnak az Országúti, MTB, Városi-Fitness és Elektromos kerékpárok illetve kiegészítők palettáján, hogy kielégítsék a felhasználó közönség igényeit. Minden váz tervezése és fejlesztése a Bianchi központjában Treviglioban (Bergamo, Olaszország) történik, ugyanúgy, mint a színkombinációk és a grafika alkalmazása.  A Reparto Corse-val úttörő volt a Bianchi a versenyfelhasználású geometria és technológia alkalmazásával, miközben folyamatosan változott a piacon az anyagok felhasználása. Előbb acélról alumíniumra, majd titánra és a mostani legfejlettebb anyagra, a karbonra.

1885-ban alapította a céget Edoardo Bianchi (F.I.V. Edoardo Bianchi SPA), mely a Cycleurope AB vállalatcsoport tagja, ami a legfontosabb holding világszerte a kerékpáros szektorban.

 

 

A Bianchi Aria e-Road kerékpár egy tökéletes megoldás mindazok számára, akiknek szükségük van egy kis extra erőre!

Az e-Road egy olyan aero kerékpár melynek nyergében új dimenziókba léphetünk. A hátsó agy egy rendkívül hatékony 250 wattos, 40 Nm nyomaték leadására képes elektromotort rejt magában mely beállítástól függően tekeréskor plusz erővel segíti az előrehaladást, így könnyebbé válhat akár egy meredek emelkedő leküzdése is! Hasonlóan a többi pedelec kerékpárhoz, a Bianchi Aria e-Road is 25 km/h sebességig segít rá a hajtásra.

Az e-Road olyan letisztult, hogy első ránézésre „csak” egy aerodinamikus országúti kerékpárnak tűnhet, ugyanis szinte minden a motor működéséhez szükséges alkatrész, akkumulátor a vázba van integrálva, továbbá a váltó és a fékrendszer vezetékei is rejtve maradtak!

Az országúti kerékpárokra jellemző könnyed érzést az e-Roaddal sem kell elfelejteni, hiszen a motor és az akkumulátor mindösszesen 3.5 kg többlet tömeget jelent, így az extra erő mellett nem romlik a kerékpár kezelhetősége és fürgesége!

Az elektromotor rásegítésének mértékét mobilalkalmazáson keresztül személyre tudjuk szabni, akár a domborzathoz akár egy adott pulzuszónához viszonyítva illetve visszajelzést is kapunk a működésről!

A e-Road a legmodernebb aero kerékpárok tulajdonságait is magában foglalja, a tárcsafékek pedig minden időjárási körülménynél kiszámítható fékhatást biztosítanak, így a kerékpárra tényleg mindig lehet számítani, legyen az egy emelkedő ahol egy kis plusz erő kell vagy egy váratlan pillanat, ahol megfelelő fékteljesítményre van szükség.

 

Aria e-RoadTechnikai jellemzők:

· aerodinamikus forma
· teljesen a vázba rejtett vezetékelés
· Flat-mount tárcsafék rögzítés
· Press Fit BB Set 86.5x41mm középcsapágyház
· Tapered 1.1/8” - 1.4” villa
· 7 méret: 47-50-53-55-57-59-61cm
· 3,5kg plusz tömeg
· X35V.2 M1 36V/250W hátsó agyba integrált elektromotor
· 40Nm nyomaték
· 15-25km/h között optimális teljesítmény leadás
· alsócsőbe rejtett extra keskeny 40mm Panasonic akkumulátor
· három lépcsős rásegítés ECO (ZÖLD) 30%, KÉNYELEM (ORANGE) 60%, POWER (PIROS) 100%
· 'Flat to full' 3,5-4óra töltési idő

 

 

 

Bianchi IMPULSO e-Road

Technikai paraméterek ITT!


 

Impulso e-Road

 

Impulso e-Road 

 

Bianchi IMPULSO e-Allroad

Technikai paraméterek ITT!

 

Impulse e-Allroad

 


Tesztelés menete

A Bianchi kerékpárok tesztelésére a helyszínen tudsz majd regisztrálni! 

 

 

Szeretettel várunk mindenkit a Bianchi sátránál!Hogyan lehet tesztelni?

A Mozgásvilág Kerékpárfesztivál és Tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK

18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és
képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és
ezért ellenszolgáltatást nem kér.
A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ

A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen. A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS

Egyre népszerűbb a tesztcenterek körében az előzetes időpontfoglalás. Így előre összeállíthatod a napirendedet, bebiztosíthatod a tesztelni kívánt kerékpárokat magadnak. Kérjük, hogy csak olyan időpontot foglalj magadnak, amin biztosan részt tudsz venni. Az előzetes időpontfoglalást kérő márkák listáját április 1-e után tesszük közzé. 

HELYSZÍNI JELENTKEZÉS

Azoknál a tesztcentereknél, ahol nincs előzetes időpontfoglalás, vagy nem érkezett meg időpontra az adott tesztelő, személyesen lehet jelentkezni a teszteléshez.

KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

Ha a tesztcenter előírja, kölcsönszerződést kell aláírnod, illetve valamilyen személyi iratodat mindig tartsd magadnál, mert ezt is elkérhetik a tesztelés idejére.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kerékpározáshoz fejvédő viselése kötelező! A szervezők, illetve tesztcenterek által biztosított túravezetők utasításait minden tesztelő köteles betartani.

Helyszín, Időpont

Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Térkép Betöltése...

3 kerékpáros kört jelöltünk ki számotokra. Bővebb infó a tesztkörökről ITT!

Eső? Az idén nem lesz. Gyönyörő napsütést rendeltünk. A helyszínen állandó 350 főt befogadó sátor található, ahova be tudtok húzódni egy kis zápor elől. Ha armageddonnal riogatnak a meteorológusok akkor 2 nappal az esemény előtt fogunk dönteni a továbbiakról és mindenkit értesítünk. 

A helyszínen több helyen lehet parkolni. Az Ifjúsági Park zárt parkolója lehet az első számú célpont, de csak korán érkezőknek ajánljuk mert hamar betelik. A környező utcákban a KRESZ-nek megfelelően lehet parkolni. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen a szabályos parkolásra! A parkolást polgárőrök segítik. Parkolási útmutató itt!

Parkolás tesztnap

A 41-es villamos a bejárat előtt tesz le. A budai fonódó hálózat részeként most már egyszerűen, sok helyen felszállhatsz rá. BKK menetrend ITT!

Több lehetséges útvonal, főbb városi csomópontoktól tervezve:

1. Deák Ferenc tér - Kamaraerdő

Deák Ferenc térről 4 megállót utazva a 49-es villamossal a Szent Gellért térre, majd a 41-es villamosra átszállva és 22 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkhoz érkezve.

2. Széll Kálmán tér - Kamaraerdő

A Széll Kálmán térről az 56-os villamossal, 6 megálló a Rudas Gyógyfürdőig, majd átszállva a 41-es villamosra 23 megálló után érkezik meg a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

3. Batthyány tér - Kamaraerdő

A Batthyány térről közvetlenül a 41-es villamossal, 27 megállót utazva a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig.

4. Savoya Park

A Savoya Parktól 6 perc sétával közelíthető meg a Budafoki elágazás, ahol közvetlenül a 41-es villamosra felszállva, 9 megálló után érhető el Kamaraerdei Ifjúsági Park.

Útvonal

Ha stílusosan, kerékpárral szeretnél kijönni a tesztnapra, akkor javasoljuk nézd meg az útvonaladat előzetesen a budapesti kerékpárút térképünkön ITT!

Kerékpártárolás

A helyszínen őrzés nélküli kerékpártárolóval készülünk. 

Ha bármit is tesztelni szeretnél akkor igen. Először is regisztrálni kell magad itt az oldalon, ami  a felelősségvállalás miatt szükséges. A tesztcenterek külön kérhetik, hogy időpontok miatt náluk is jelentkezz be előre illetve, hogy a teszteléshez kölcsönszerződést írj alá. 

Ha nem töltötted még be a 18-at akkor szülői engedély mindenképpen szükséges a teszteléshez. 2 dolgot tehetsz: egy előre kitöltött és valamelyik szülőd által aláírt nyilatkozattal érkezel vagy elhozod az ősöket is a tesztnapra.

Regisztráció

Regisztráció hamarosan. 

Maradj naprakész


instagram facebook

Kapcsolat


Email: info@mozgasvilag.hu